Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024

Πουρλιοτόπουλος: «Θέλω να δω το σεντόνι στην Τούμπα»

Ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος, φιλοξενήθηκε από τη Βάσω Τσάνα στην εκπομπή της TV100 «Με 100… στα ΣΠΟΡ» και μίλησε εφ’ όλης της για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ομάδα του Δικεφάλου.

Παρακάτω όσα είπε:

Για την ψυχολογική προετοιμασία της ομάδας:

«Οσο καλή προετοιμασία κι αν υπάρχει, το ψυχοπνευματικό κομμάτι και αυτή η διαδικασία του νικητή, όλη αυτή η διάθεση που έβγαλαν τα παιδιά του ΠΑΟΚ, κάνουν τη διαφορά.

Στην αρχή δεν μας υπολόγιζε κανένας για διεκδικητή και το αλλάξαμε πολύ γρήγορα αυτό  Είμαι περήφανος για το ποδόσφαιρο που έπαιξε η ομάδα του ΠΑΟΚ. Είναι πολύ σημαντικό, ειδικά όταν είσαι οπαδός του ΠΑΟΚ, να βλέπεις την ομάδα να παίζει αυτό το ποδόσφαιρο. Είναι εξαιρετικό. Χαιρόσουν να τον βλέπεις, χαιρόσουν τις ανατροπές γι’ αυτό και υποστηρίχτηκε πάρα πολύ η ομάδα σε όλες τις χρονικές στιγμές που έδειξε αδυναμίες.

Αν για ένα λεπτό δεν ερχόταν ο άδικος αποκλεισμός από το Κύπελλο, θα πηγαίναμε για ένα νέο νταμπλ».

Για τον στόχο του πρωθλήματος που ήρθε κατά την διάρκεια της σεζόν:

«Ο ΠΑΟΚ ξεκάθαρα κάθε χρόνο, βγαίνει να διεκδικήσει τα πάντα. Την τελευταία επταετία-οκταετία διεκδικήσαμε τίτλους και τους πήραμε. Ένα αήττητο νταμπλ, το φετινό πρωτάθλημα, πέντε κύπελλα. Ανεξαρτήτως προβλημάτων, ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να βγαίνει και να διεκδικεί τους τίτλους κι αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Για τον στόχο του Champions League:

«Ξεκάθαρα ο μεγαλύτερος στόχος είναι η παρουσία στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Εγώ έφτασα 55. Θέλω να δω το σεντόνι στην Τούμπα. Είναι διακαής πόθος. Ο δεύτερος είναι να βγάλουμε κι έναν τερματοφύλακα από την Ακαδημία. Νομίζω ότι έρχεται…

Σε διοικητικό επίπεδο ο ΠΑΟΚ είναι Τσάμπιονς Λιγκ. Ας το χαρούμε και στο αγωνιστικό».

Για τον Γιάννη Κωνσταντέλια:

«Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας είναι αυτό που βλέπετε. Είναι απόλυτα αληθινός. Χαίρεται το ποδόσφαιρο. Θέλω δημόσια να ευχαριστήσω την οικογένειά του που μας εμπιστεύτηκε. Δεν είναι εύκολο μια τρίτεκνη οικογένεια να ξεσηκώνεται στα 11 χρονια του Γιάννη να έρχεται πάνω, σε μας. Είναι πολύ σημαντικό ότι στα 15 του , στα 16 του οι σειρήνες της Μπαρτσελόνα με έμπρακτη πρόταση να τον καλούν , όπως και άλλοι σύλλογοι, ήταν κοινή απόφαση της οικογένειας και δική μας, ότι πρέπει ο Γιάννης να παίξει πρώτα στη μεγάλη ομάδα και μετά αν δούμε τι θα γίνει. Ηρθε η ώρα να τον χαιρόμαστε στην οικογένεια του ΠΑΟΚ και πραγματικά πιστευω ότι ακόμα δεν έχετε δει τίποτα από τον Γιάννη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version