Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

«Πλήρωσε» τα λάθη του

Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο ΠΑΟΚ στο εκτός έδρας ματς με τον Αρη.

Στο 16΄ ο Πασχαλάκης έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Εμπακατά και από την εκτέλεση του κόρνερ ο Ντουκουρέ με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Μέχρι το τέλος του α΄ μέρους ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε ν΄ αντιδράσει. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι απείλησαν στον επιπλέον χρόνο με τους Ματιγιά (εκτέλεση φάουλ στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ) και Μαντσίνι (μπλόκαρε ο Πασχαλάκης).

Στο 51΄ ο Μιχάι βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά ο Καμαρά έβαλε την κόντρα, παραχωρώντας κόρνερ, ενώ επτά λεπτά αργότερα ο Πασχαλάκης έδιωξε σε κόρνερ την εκτέλεση φάουλ του Ματίγια. Στο 64΄ και πάλι ο Πασχαλάκης αντέδρασε σωστά στο κοντινό σουτ του Γκάμα. Στο 70΄ ο ΠΑΟΚ έμεινε με δέκα παίκτες, όταν ο Μιχάι αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για φάουλ στον Καμαρά. Στο 86΄ ο Ολιβέιρα, που επέστρεψε ξανά σε δράση, σούταρε λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Κουέστα.

Αρης: Κουέστα, Πάλμα (60΄ Εντιαγέ), Ντουκουρέ, Μαντσίνι (78΄ Γκαρσία), Μπράμπετς, Ματίγια, Φαμπιάνο, Γκάνεα, Καμαρά (78΄ Μπεναλουάν), Ιτούρμπε (59΄ Γκάμα), Εμπακατά (85΄ Σούντγκεν).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Σάστρε (74΄ Τέιλορ), Βαρέλα, Μιχάι, Σίντκλεϊ, Σβαμπ (46΄ Αουγκούστο), Κούρτιτς, Ζίβκοβιτς, Σοάρες (60΄ Μπίσεσβαρ), Μιτρίτσα (74΄ Ινγκασον), Ακπομ (79΄ Ολιβέιρα).

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Το «ιστορικό» του ντέρμπι

Αφορμή δοθείσης από την εντός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των Play...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version