Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Πιο σημαντικό είναι το παιχνίδι με τη Λάρισα

Τις 8-9 νίκες θέλει να εξασφαλίσει το συντομότερο δυνατόν ο ΠΑΟΚ στην σεζόν που άρχισε. Αυτή είναι η αλήθεια. H ομάδα «στήθηκε» στο παρά… πέντε και το ζητούμενο δεν είναι η επίτευξη στόχων στο αγωνιστικό αλλά «να σωθεί η εταιρεία», όπως είπε ο Άρης Καρακούσης. Η ομάδα μπήκε στην «μάχη» της Basket League με στόχο να σώσει την παρτίδα και να αποφύγει περιπέτειες. Αν έρθει κάτι έξτρα θα είναι ευπρόσδεκτο αλλά είναι καλό να ξέρουμε που βρισκόμαστε.

Στο εντός έδρας παιχνίδι με την Λάρισα υπάρχει το «πρέπει». Ενα «στραβοπάτημα» θα στοιχίσει γιατί ακολουθούν δυο – τρία δύσκολα ματσάκια. Με Ιωνικό εκτός (Μαυροκεφαλίδης, Σάφτενααρ, Στιβ Μπαρτ, Τζαμάλ Τζόουνς, Χαραλαμπόπουλος κλπ),  με Παναθηναϊκό (εντός) και Κολοσσό στην Ρόδο. Ζόρικο πρόγραμμα.

*** Πάμε σε άλλο θέμα: Περίπου 100.000 χιλιάρικα μάζεψε έξτρα η νέα διοίκηση, όπως μάθαμε. Κλείστηκε λέει συμφωνία με διαφημιστική εταιρεία για χρόνο στα LED. Γίνεται μεγάλος αγώνας και είναι θετικό πώς εκπρόσωποι της νέας γενιάς, άνθρωποι της αγοράς θυσιάζουν χρόνο και χρήμα για να ασχοληθούν παραγοντικά με το μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Κατά τα άλλα, επειδή είναι τέλος του μήνα,  η ΚΑΕ συνέταξε μια έκθεση με την αναλυτική κατάσταση εσόδων – εξόδων και αναγκών πάγιων οφειλών, την οποία απέστειλε στον Ερασιτέχνη. Αυτό θα γίνεται πάντα στο τέλος κάθε μήνα. Η έκθεση αυτή, θα μεταφέρεται αρμοδίως από τον ΑΣ και στους συνεργάτες του Ιβάν Σαββίδη στην ΠΑΕ προκειμένου να έχει πλήρη γνώση της κατάστασης.

ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ…

Δεν θέλει να ακούει για Παναγιώτη Γιαννάκη ο Βασιλακόπουλος. Εκνευρίστηκε λέει και με την ΕΡΤ, που του δίνει συχνά πυκνά τον λόγο! Την ίδια στιγμή ο «δράκος» δέχεται πιέσεις προκειμένου να κάνει μια αποφασιστική… κίνηση. Καλό θα ήταν -λέμε εμείς- αυτή η κίνηση να μην «καπελωθεί» από πολιτικό φορέα.

ΉΘΕΛΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η σύντροφος του Βλάντο Γιάνκοβιτς είναι Θεσσαλονικιά. Ήθελε να παίξει εδώ μπάσκετ φέτος. Ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να του εγγυηθεί χρήματα. Για το φετινό μπάτζετ του Άρη από την άλλη το συμβόλαιο του θα ήταν «πολυτέλεια». Κάπως έτσι ο Βλάντο που προέρχεται από καταπληκτική σεζόν με τον Χολαργό έστρεψε αλλού την προσοχή του.

ΠΑΛΙΕΣ «ΑΜΑΡΤΙΕΣ»

Ο Αριστείδης Κανάβης, πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ όταν αυτή μετατράπηκε σε ΚΑΕ από το 1997 ως το 2000 έφυγε από την ζωή το 2007, όμως η οικογένεια του, η σύζυγος και τα παιδιά του ταλαιπωρούνται ακόμη από μια παλιά υπόθεση.

Στην ΦΑΕ υπάρχει οφειλή κοντά στα 12 εκ. ευρώ καθώς ο νόμος 2947/2001, που “εκκαθάριζε” τις αθλητικές ανώνυμες εταιρίες, δεν προέβλεπε “ολική άρση της οφειλής για τα φυσικά πρόσωπα”. Το ίδιο πρόβλημα είχαν αντιμετωπίσει στο παρελθόν Δ. Νικηφόρου (φωτό) και Β. Οικονομίδης.

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΒΡΗΚΑΝ ΧΟΡΗΓΟ

Η συμφωνία χορηγίας για το πρωτάθλημα της Α1 με την «ΕΚΟ» είναι για 3 χρόνια. Ο 1ος χρόνος είναι 850 χιλιάρικα, ο 2ος 850 χιλιάρικα επίσης, κι ο 3ος  χρόνος στο 1 εκατομμύριο. Από αυτά τα 850 χιλιάρικα για φέτος, οι ομάδες θα μοιραστούν 750 χιλιάρικα. Λίγα, αλλά… κάτι είναι κι αυτό.

* Τον παλιό «σωτήρα» της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Δημήτρη Δρόσο ασφαλώς και τον θυμάστε. Τι μάθαμε; Ό,τι πρόσφατα εμφανίσθηκε και επιχείρησε να ασχοληθεί ξανά με το μπάσκετ.

* Προσέγγισε τον Απόλλωνα Πατρών, ο οποίος τα τελευταία χρόνια δεν είναι και στα καλύτερα του (ο Προμηθέας, πλέον, κυριαρχεί στην πόλη). Υποσχέθηκε διέξοδο στο οικονομικό πρόβλημα αλλά δεν τον πίστεψαν και φυσικά το deal αποτράπηκε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η Θεσσαλονίκη δεν κοιμάται! (pics+vids)

Αρνείται να κοιμηθεί η Θεσσαλονίκη, κάνοντας τη νύχτα... μέρα για τον ΠΑΟΚ που δίνει τον τελικό των τελικών στο...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version