Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024

ΠΑΟΚ: Προπόνηση και αποστολή για Ολυμπιακό

Ολοκληρώνει την προετοιμασία ο ΠΑΟΚ ενόψει του επικείμενου αγώνα με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας. Ο Δικέφαλος προέρχεται από ήττα στο Κύπελλο Ελλάδας μεσοβδόμαδα, όταν ηττήθηκε με 0-1 από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο η προσοχή στρέφεται πλέον στην Super League.

Οι «ασπρόμαυροι» έχουν ακόμη ένα ντέρμπι μπροστά του στον «μαραθώνιο» του ελληνικού πρωταθλήματος και φυσικά στόχος είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί, οι οποίοι θα τον διατηρήσουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Το θετικό για τον Ράζβαν Λουτσέσκου είναι πως ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έχει επιστρέψει σε ρυθμούς προπόνησης και τίθεται κανονικά στη διάθεσή του για το ντέρμπι με τους Πειραιώτες. Ο Τάισον ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης στη χθεσινή (16/2) προπόνηση, διότι αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Το σημερινό (17/2) πρόγραμμα του ΠΑΟΚ περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία, όπου θα κορυφωθεί η προετοιμασία των «ασπρόμαυρων».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Γιατί ο Ετζούκε ζήτησε λίγες ημέρες για ν’ απαντήσει στον ΠΑΟΚ

Από τα ανοιχτά μεταγραφικά ζητήματα για τον ΠΑΟΚ είναι κι αυτό του Κιντέρα Ετζούκε. Ο Δικέφαλος επιζητά την περαιτέρω...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version