Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Παναθηναϊκός-Άρης: Για το Κύπελλο και το ευρωπαϊκό εισιτήριο

Παναθηναϊκός και Άρης διασταυρώνουν απόψε (25/5, 20:30) τα ξίφη τους στο Πανθεσσαλικό, για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας που θα κρίνει το ποίος θα κατακτήσει την κούπα και θα πάρει το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Στο στρατόπεδο των «κιτρινόμαυρων» πρόκειται για τον αγώνα της χρονιάς, με την ομάδα του Άκη Μάντζιου να έχει την ευκαιρία να σπάσει την «κατάρα» των 54 ετών δίχως διάκριση.

Ο τεχνικός του Άρη δεν ανακοίνωσε την αποστολή για τον τελικό, όμως έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του, μετά και την επιστροφή των Τζούρασεκ και Βέλεθ την τελευταία εβδομάδα.

Από την άλλη πλευρά, στον Παναθηναϊκό αυτός ο αγώνας είναι η τελευταία ευκαιρία για να μπει ένα θετικό πρόσημο στην φετινή σεζόν, μετά τις αποτυχίες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Το ζητούμενο για τους «πράσινους» πέρα από την κατάκτηση ενός τίτλου είναι και το ευρωπαϊκό εισιτήριο, που αν δεν έρθει θα συνιστά την απόλυτη καταστροφή.

Σημαντική η επιστροφή του Φώτη Ιωαννίδη για το «τριφύλλι», με τον Χρήστο Κόντη να ταξιδεύει στο Βόλο με όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του.

Διαιτήτρια της αναμέτρησης ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στον Άρη για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας θα είναι η Στεφανί Φραπάρ από τη Γαλλία, με βοηθούς τους συμπατριώτες της, Μικαέλ Μπερσεμπρού και Στέβεν Τορεγκρόσα. Τέταρτος διαιτητής έχει ορισθεί ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος και στο VAR θα βρίσκονται ο Χαμίντ Γκεναουΐ από τη Γαλλία, μαζί με τον Κωνσταντίνο Ψάρρη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version