Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Παίζει σε…τρία ταμπλό

O Γιώργος Κούτσιας, που σε λίγες ημέρες (8 Φεβρουαρίου) θα κλείσει τα δεκαοχτώ του χρόνια, έχει αγωνιστεί από την αρχή της σεζόν με τρεις ομάδες του ΠΑΟΚ και σε συνολικά τέσσερις διαφορετικές διοργανώσεις.

Με την πρώτη ομάδα μετράει τρεις ολιγόλεπτες συμμετοχές, στα εντός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια με Ριέκα και Κοπεγχάγη, καθώς και στο εκτός έδρας παιχνίδι κυπέλλου με τη Λάρισα.

Τέσσερις παρουσίες και συνολικά τέσσερα γκολ έχει να παρουσιάσει με τη δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ υπό τις οδηγίες του Πάμπλο Γκαρσία. Οι δύο πρώτες συμμετοχές του ήταν σε ματς στο γήπεδο του Μακεδονικού, έστω κι αν το 3-0 (με δύο δικά του γκολ) απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου λογίζεται ως εκτός έδρας. Ο Κούτσιας πέτυχε επίσης και το νικητήριο γκολ (με πέναλτι, που κέρδισε ο ίδιος) του ΠΑΟΚ Β΄ στο εντός έδρας 2-1 επί της Αναγέννησης Καρδίτσας, ενώ την περασμένη Τετάρτη διπλασίασε το σκορ του Δικεφάλου στο (εξ αναβολής) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αλμωπό Αριδαίας. Και το προηγούμενο Σάββατο έπαιξε στο Αλκαζάρ κόντρα στην ΑΕΛ. Επιπλέον, έχει συμμετάσχει σε δύο αγώνες της ομάδας νέων Κ-19 υπό τις οδηγίες του Στέλιου Μαλεζά, καταγράφοντας ένα γκολ στο ενεργητικό του.

Όσοι γνωρίζουν καλά τον Κούτσια, λένε ότι ασφαλώς και στόχος του είναι να βρίσκεται με την πρώτη ομάδα και να παίρνει χρόνο συμμετοχής μ’ αυτήν. Από την άλλη, όμως, όταν αυτό –για αντικειμενικούς λόγους-δεν μπορεί να συμβεί, καθόλου δεν τον πειράζει-κάθε άλλο-να αγωνίζεται με τον ΠΑΟΚ Β΄-ακόμη και με την ομάδα νέων-γιατί αυτό που θέλει πολύ είναι να παίζει ποδόσφαιρο…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version