Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Οταν ο Οτσόα πλησίασε στην Τούμπα

Tο Μεξικό αντιμετωπίζει σήμερα τη Σαουδική Αραβία κι ο Γκιγιέρμο Οτσόα θα καλύψει και πάλι τη θέση κάτω από τα δοκάρια.

Λίγοι είναι αυτοί που θα θυμούνται πως ο Οτσόα το καλοκαίρι του 2017 έφτασε μια ανάσα από το να γίνει κάτοικος Τούμπας. Ο ΠΑΟΚ εκείνο το διάστημα αναζητούσε τερματοφύλακα για να του δώσει τη φανέλα του βασικού. Οι δύο υποψήφιοι ήταν ο Γκιγιέρμο Οτσόα και ο Αργεντίνος Ροντρίγκο Ρέι.

Ο Δικέφαλος κυνήγησε μέχρι τέλους την περίπτωση του Λατινοαμερικάνου πορτιέρο. Μάλιστα, μέχρι και ραντεβού πραγματοποιήθηκε στη Ρωσία για να τον πείσουν οι «ασπρόμαυροι». Ο ΠΑΟΚ είχε ενεργοποιήσει ακόμα και τον Γέρμαν Τσιστιακόφ, που διατηρεί φιλική σχέση με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή.

Ο Δικέφαλος του είχε προτείνει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με ετήσιες απολαβές λίγο πιο πάνω από το ένα εκατομμύριο, αλλά τελικά ο Οτσόα απέρριψε την πρόταση και συνέχισε την καριέρα του στο Βέλγιο. Έτσι, ο Δικέφαλος τελικά απέκτησε τον Ροντρίγκο Ρεί και στη συνέχεια και τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, με τον δεύτερο να γίνεται εν τέλει ο βασικός πορτιέρε του ΠΑΟΚ.


Τελευταία νέα

Τέσσερα γκολ, ένα βραβείο (video)

Τέσσερις παίκτες θα μονομαχήσουν για το καλύτερο γκολ του Απριλίου. Στέφαν Σβαμπ, Γιάννης Κωνσταντέλιας, Μαγκομεντ Οζντόεφ και Μπάμπα Ράχμαν βοήθησαν...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version