Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

«Όρθιος» στην Αθήνα κόντρα στον Παναθηναϊκό ο ΠΑΟΚ!

Για την 24η αγωνιστική της Women’s Football League, ο ΠΑΟΚ Morris ταξίδεψε στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, με τον οποίο και έμεινε στην ισοπαλία με 1-1. Έτσι, ο Δικέφαλος ναι μεν δεν κατέκτησε το πρωτάθλημα και μαθηματικά, όμως διατήρησε το αήττητο. Αυτή είναι η δεύτερη ισοπαλία των Μόνιμων Πρωταθλητριών μετά το 2-2 με την ΑΕΚ στην Αθήνα.

Χωρίς πολύ καλό ρυθμό ξεκίνησε το ντέρμπι, με τον Δικέφαλο να έχει την κατοχή της μπάλας, χωρίς όμως να μπορεί να απειλήσει την αντίπαλη εστία. Η πρώτη καλή φάση του Δικεφάλου ήρθε στο 27′, με την Χαλατσογιάννη να κάνει μια ωραία χαμηλή σέντρα για την Βαρδαλή, η οποία δεν έπιασε γεμάτα το σουτ και η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Ένα λεπτό νωρίτερα, η Ρόγκαν έκανε ένα καλό φάουλ από πλάγια δεξιά, με την μπάλα να περνά από «πράσινες» και «ασπρόμαυρες» και κατέληξε άουτ.

Στο 31′ η Νόιχαους ανέτρεψε την Σπυριδωνίδου μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής Μπεκιάρης έδειξε το σημείο του πέναλτι, με την ίδια την Σπυριδωνίδου να εκτελεί εύστοχα, «ανοίγοντας» το σκορ για τις γηπεδούχες. Από εκεί και πέρα δεν υπήρξε άλλη φάση στο πρώτο ημίχρονο, με το 1-0 υπέρ των «πρασίνων» να σημαδεύει τις προσπάθειες των δύο ομάδων στο πρώτο ημίχρονο.

Με το… καλημέρα στο δεύτερο μέρος, ο ΠΑΟΚ Morris έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση. Συγκεκριμένα, στο 47′ η Γιαννακά ταλαιπώρησε την Δημητρίου, έβγαλε μια πολύ ωραία σέντρα από τα δεξιά, η Μήτκου βρέθηκε μόνη της μέσα στην περιοχή, όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε λίγο άουτ.

Στο 54′ ο Δικέφαλος έφτασε στην ισοφάριση. Η Βαρδαλή κέρδισε έμμεσο φάουλ λίγο έξω από το ημικύκλιο της περιοχής των «πρασίνων». Η Μήτκου έστρωσε την μπάλα στην Χαλατσογιάννη, η οποία με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Στο 56′ ο Παναθηναϊκός έφτασε κοντά στο 2-1, με την Σπυριδωνίδου να γυρνά την μπάλα στο ύψος της γραμμής της μεγάλης περιοχής του ΠΑΟΚ Morris, βρήκε την Ρόγκαν, η οποία έκανε το δυνατό σουτ, όμως η Νόιχαους απέκρουσε με υπερένταση και η Αχμέντοβα στην συνέχεια έδιωξε μακριά την μπάλα.

Στο 72′ η Μήτκου βρήκε με βαθιά μπαλιά την Αργυρίου, η οποία τσίμπησε πολύ ωραία την μπάλα με το κεφάλι, έκανε το δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Ένα λεπτό μετά ήταν η σειρά του Παναθηναϊκού να δημιουργήσει ευκαιρία. Η Ταρζάνου έκανε την σέντρα από τα δεξιά, η Σπυριδωνίδου έφερε την μπάλα μπροστά της, όμως η Νόιχαους οριζοντιώθηκε στην δεξιά της γωνία και μπλόκαρε σταθερά την μπάλα.

Στο 80′ ο ΠΑΟΚ Morris είχε μοναδική ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα με την Γιαννακά να κάνει φοβερή προσπάθεια από τα δεξιά, «έσπασε» την μπάλα στο πέναλτι, η Αργυρίου πλάσαρε από πλεονεκτική θέση, όμως η μπάλα βρήκε σε παίκτρια του Παναθηναϊκού και κατέληξε κόρνερ. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε, με το 1-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο του Θαλή Θεοδωρίδη, το Σάββατο 11 Μαΐου και ώρα 13:45, εντός έδρας, απέναντι στον ΟΦΗ, στο Δημοτικό Γήπεδο Νέων Επιβατών, στο πλαίσιο της εξ’ αναβολής 18ης αγωνιστικής της Women’s Football League.

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ Morris: 1-1

Τα γκολ: Σπυριδωνίδου 32′ (πεν.) – Χαλατσογιάννη 54′

Ημίχρονο: 1-0

ΠΑΟΚ Morris (Θαλής Θεοδωρίδης): Νόιχαους, Κοσκερίδου (82′ Κατσάνου), Γκούνη, Αχμέντοβα, Φεραντάνς, Χαλατσογιάννη, Στράντζαλη (60′ Στράντζαλη), Βαρδαλή (68′ Αργυρίου), Μήτκου, Γιαννακά, Μήτκου, Παπαδοπούλου (82′ Τζούρτζεβιτς).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version