Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Όλοι μια «γροθιά» ενόψει ΑΕΚ

Κλειστά «χαρτιά» κρατά ο Ράζβαν Λουτσέσκου με φόντο την εντός έδρας Κυριακάτικη (28.04) αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ για την όγδοη αγωνιστική των Play Off της Super League δεδομένου πως απέφυγε τη γνωστοποίηση των επιλογών του κατά την ολοκλήρωση του κύκλου προετοιμασίας των ασπρόμαυρων ενόψει Ένωσης. Μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα που έφερε ο ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη και επί της ουσίας του κόστισαν σε ψυχολογία και βαθμολογία, άπαντες στον «ασπρόμαυρο» οργανισμό εμφανίζονται ενωμένοι σαν μία… γροθιά.

Από το δείπνο συσπείρωσης του αγωνιστικού τμήματος κατόπιν ολοκλήρωσης του χθεσινού προγράμματος στη λογική της σύσφιξης των σχέσεων και της επιβεβλημένης ανασύνταξης έως και την ανακοίνωση των βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ. Όλοι σαν… ένα ενόψει της κρίσιμης τελικής ευθείας, με τον Δικέφαλο να δίνει μία εξαιρετικά σημαντική «τριπλέτα» αγώνων στο σπίτι του πριν κλείσει τη φετινή αγωνιστική περίοδο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον Άρη. Δείγμα της σύμπνοιας που επικρατεί μάλιστα το γεγονός πως μετά το τέλος της σημερινής (27.04) προπόνησης που σήμανε την ολοκλήρωση του κύκλου προετοιμασίας με τους κιτρινόμαυρους πως «η ομάδα αναχώρησε για το Makedonia Palace, όπου και θα διανυκτερεύσει πριν τη μεγάλη μάχη» όπως επισημάνθηκε από πλευράς ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Όπως φαντάζει λογικό, οι παίκτες των «ασπρόμαυρων» μετατοπίζουν πρωτίστως την προσοχή τους στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει η διακοπή για τις γιορτές του Πάσχα. Η επόμενη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένη στις 12 Μαΐου, το αναβληθέν ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ, με τις ημέρες που μεσολαβούν να αποτελούν βάλσαμο για τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου. Οι «ασπρόμαυροι» θα έχουν μπροστά τους μια περίοδο για να πάρουν ανάσες και να καθαρίσουν το μυαλό τους, προκειμένου να μπουν στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος ώστε να διεκδικήσουν μέχρι τέλους τον στόχο τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η ατάκα του Μαρινάκη για τον τελικό του Conference και τον… ΠΑΟΚ

Με αφορμή τον τελικό του Conference League στην Οpap Arena, o Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό του Πειραιά,...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version