Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Ο ΠΑΟΚ Β είχε κόντρα και τον διαιτητή

Στο 0-0 έμεινε ο ΠΑΟΚ Β κόντρα στην ΑΕΛ σε αγώνα που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα και πιο συγκεκριμένα στο Αλκαζάρ.

Ο Δικέφαλος έχει έντονα παράπονα από τον διαιτητή  Παναγιώτη Τσιάρα που δεν απέβαλε τον Παπαγεωργίου για το εγκληματικό μαρκάρισμα πάνω στον Κούτσια.

Το α’ μέρος τελείωσε με 7 τελικές για την ΑΕΛ και 2 για τον ΠΑΟΚ Β’. Αναφορικά με την κατοχή ήταν οριακά υπέρ των γηπεδούχων της ΑΕΛ με 52 – 48.

Στο ξεκίνημα του β’ μέρους ο ΠΑΟΚ Β’ μπήκε δυνατά και απείλησε αλλά χωρίς να σκοράρει. Στο 89′ η ΑΕΛ είχε μεγάλη χαμένη φάση με τον Ταλιχμανίδη να διώχνει την μπάλα πάνω στη γραμμή από γύρισμα του Γλυνού.

ΑΕΛ (Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Ηλιάδης, Μαξιμένκο (46′ Θεολόγου), Όγκμποε, Ραμίρες (46′ Νικολιάς), Θ. Παπαγεωργίου, Μπέρτος, Ακούνια (81′ Τσουμάνης), Μαυριάς (67′ Γλυνός), Αμπούντ Ομάρ και Γιάκος (77′ Κ. Παπαγεωργίου).

ΠΑΟΚ Β’ (Γκαρσία): Ταλιχμανίδης, Αποστολόπουλος, Τάχατος, Κουλιεράκης, Παναγιώτου, Γιαξής, Σαλαμούρας (80′ Μελετίδης), Χατζηστραβός (90+1′ Τσοπούρογλου), Τσαούσης, Κούτσιας (80′ Γκορντεζιάνι) και Πανίδης (67′ Τζίμας).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Το… τρελό ποσό που κοστολογεί τον Μανδά η Λάτσιο

Όλο και αυξάνονται οι «μνηστήρες» για τον Χρήστο Μανδά. Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Έλληνα τερματοφύλακα στις πρώτες του συμμετοχές με...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version