Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Ο ΠΑΟΚ θα το έκανε στολίδι, αλλά προτίμησαν να ρημάξει

Δεν έχει περάσει καιρός από τότε που ο ΠΑΟΚ ζητούσε να «νοικιάσει» το Καυτανζόγλειο και να το ανακατασκευάσει με δικά του έξοδα και μάλιστα όλα τα έργα που θα είχε κάνει στο συγκεκριμένο στάδιο να τα αφήσει εκεί προκειμένου να μπορεί το στάδιο να είναι λειτουργικό και να υπάρχει ακόμα ένα γήπεδο στην πόλη.

Ωστόσο, ο Λευτέρης Αυγενάκης σε συνδυασμό με την διοίκηση του σταδίου σφύριζαν αδιάφορα, προκειμένου ο Δικέφαλος να μην χρησιμοποιήσει το στάδιο και να μπει εμπόδιο στο χτίσιμο της νέας Τούμπας. Έτσι, οι «ασπρόμαυροι» συνεχίζουν να αγωνίζονται στην έδρα τους και το Καυτανζόγλειο πλέον ρημάζει.

Μάλιστα, το εν λόγω γήπεδο δεν μπορεί να λάβει άδεια με αποτέλεσμα ο Ηρακλής που τόσα χρόνια το χρησιμοποιεί ως έδρα – χωρίς κι αυτός να έχει το δικαίωμα να προχωρήσει σε παρεμβάσεις – να μην μπορεί να αγωνιστεί εκεί και να καλείται να βρει έδρα στην γειτονική πόλη του Κίλκις.

Σύμφωνα με πληροφορίες από εργαζόμενους και προπονητές που απασχολούνται στο χώρο, την τελευταία πενταετία δεν υπάρχει καμία φροντίδα για τους χώρους του σταδίου. Από τις κερκίδες μέχρι και τα προπονητήρια όλα είναι υπό διάλυση. «Στάζουν τα πάντα και όταν βρέχει πολύ πλημμυρίζουμε», αναφέρει ένας από τους προπονητές σημειώνοντας πως «και ως Σύνδεσμος Προπονητών Στίβου, έχουμε ενημερώσει επανειλημμένα για την κατάσταση και τα προβλήματα, με υπομνήματα την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, αλλά δυστυχώς ουδείς ενδιαφέρεται. Το στάδιο έχει εγκαταλειφθεί στη μοίρα του».

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version