Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ο ΠΑΟΚ στους «8» του Κόνφερενς Λιγκ!

Τεράστια επιτυχία για τον ΠΑΟΚ, που εξασφάλισε κόντρα στη Γάνδη την πρόκρισή του στον προημιτελικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ, νικώντας με 2-1 στον αγώνα ρεβάνς.

Η Γάνδη μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, άσκησε πίεση στην εστία του ΠΑΟΚ, αλλά ο Δικέφαλος κατάφερε ν’ ανοίξει το σκορ στο 20΄ με τον Κρέσπο. Πέντε λεπτά πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου οι Βέλγοι έφθασαν στην ισοφάριση χάρη στο γκολ του Ντεπουάτρ.

Με την έναρξη του β΄ μέρους ο Μιχάι αντικατέστησε τον Κρέσπο. Στο 67΄, μετά από σύγκρουσή του με τον Οκούμου, ο Βιεϊρίνια χτύπησε στο κεφάλι, αλλά συνέχισε στο παιχνίδι. Και στο 77΄ ο Αουγκούστο νίκησε τον Ρεφ, διαμορφώνοντας το 2-1 για τους φιλοξενούμενους.

Γάνδη: Ρεφ, Οκούμου, Ενγκαντό, Τουρουναρίγκα, Κάστρο-Μόντες (85΄Ολσεν), Κουμς, Οβούσου, Σαμουάς (85΄ Φορτούνα), Οτζίτζα-Οφόε (82΄ Χουλσάγκερ), Τισουντάλι (82΄ Μπεζούς), Ντεπουάτρ.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ινγκασον, Κρέσπο (46΄ Μιχάι), Βιεϊρίνια, Τσιγγάρας, Σβαμπ (85΄ Μιτρίτσα), Μουργκ (70΄ Τέιλορ), Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ (58΄ Σίντκλεϊ), Ακπομ (86΄ Τσόλακ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version