Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Ο ΠΑΟΚ είναι αήττητος νταμπλούχος!

Για την 26η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Women’s Football Leagie ο Νταμπλούχος Ελλάδος ΠΑΟΚ Morris, υποδέχτηκε στους Νέους Επιβάτες τον Αστέρα Τρίπολης, του οποίου και επικράτησε με 3-0, κατακτώντας το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδος όντας αήττητος!

Η πρώτη καλή στιγμή για τις Νταμπλούχες Ελλάδας ήρθε στο τέταρτο λεπτό, με την Τζούρτζεβιτς να κάνει ωραία ατομική προσπάθεια από τα αριστερά, έδωσε έξω στην Δοϊρανλή η οποία έκανε την σέντρα, η μπάλα κατέληξε στην Χέλμβαλ, η οποία έκανε το σουτ, με την τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Στο 12ο λεπτό, οι «ασπρόμαυρες» έκλεψαν την μπάλα στην μεσαία γραμμή και η Χαλατσογιάννη δοκίμασε ένα δεξί σκαστό σουτ, το οποίο απέκρουσε με υπερένταση η τερματοφύλακας του Αστέρα σε κόρνερ. Από το κόρνερ η Παπαδοπούλου πήρε την κεφαλιά, με την τερματοφύλακα της Τρίπολης να μπλοκάρει σταθερά την μπάλα.

Στο 28ο λεπτό, ο ΠΑΟΚ Morris άνοιξε το σκορ, με την Μήτκου να βρίσκει με ωραία μπαλιά την Γιαννακά στα δεξιά και αυτή με μια εντυπωσιακή ατομική ενέργεια και αριστερό σουτ, έκανε το 1-0.

Ο Δικέφαλος συνέχισε να έχει τον έλεγχο του αγώνα και ένα λεπτό πριν την συμπλήρωση των 45 λεπτών, έφτασε στο 2-0. Η Γκούνη κέρδισε την μπάλα στη μεσαία γραμμή και με ένα φοβερό σουτ από τα 30 μέτρα, έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, αυτή χτύπησε στην πλάτη της τερματοφύλακα του Αστέρα και κατέληξε στα δίχτυα και το 2-0 ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ Morris ξεκίνησε πολύ δυνατά και στα πρώτα δέκα λεπτά, έχασε δύο σπουδαίες ευκαιρίες με την Έμιλι Χέλμβαλ, όμως η τερματοφύλακας του Αστέρα είχε τις απαντήσεις σε μια κεφαλιά και ένα σουτ της Σουηδέζας φορ.

Στο 71′ η Τζούρτζεβιτς πέρασε όποια αντίπαλο βρήκε μπροστά της, σούταρε, όμως η τερματοφύλακας του Αστέρα βρήκε την μπάλα με το αριστερό πόδι και την έστειλε στο αριστερό κάθετο δοκάρι, διατηρώντας το 2-0.

Στο 86′ η Ηλέκτρα Τζούρτζεβιτς με μια απίθανη ατομική ενέργεια, πέρασε τις αντιπάλους της και με όμορφο συρτό σουτ στην δεξιά γωνία, διαμόρφωσε το τελικό 3-0 υπέρ του Δικεφάλου.

ΠΑΟΚ Morris – Αστέρας Τρίπολης: 3-0

Τα γκολ: Γιαννακά 28′, Γκούνη 44′, Τζούρτζεβιτς 86′

Ημίχρονο: 2-0

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version