Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Ο ΠΑΟΚ αποθεώνει τον… ιπτάμενο Λουτσέσκου

Ιδανικά ολοκληρώθηκε η φετινή αγωνιστική περίοδος για τον ΠΑΟΚ δεδομένου πως διαμόρφωσε μία ιδιαίτερη συνθήκη να διεκδικεί πρωτάθλημα την τελευταία «στροφή» της Stoiximan Super League στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κόντρα στον Άρη. «Η νίκη με τον Άρη αντικατοπτρίζει την εικόνα όλης της σεζόν. Πρώτο γκολ, χαρά, ελπίδα, μετά η απογοήτευση της ισοπαλίας, ξανά αγώνας, το νικητήριο γκολ, μείναμε με 10 παίκτες στα τελευταία 17 λεπτά» επισήμανε σε πρόσφατες τοποθετήσεις του ο Ράζβαν Λουτσέσκου προσθέτοντας εν συνεχεία πως:

«Όχι μόνο για μένα, αλλά και για τον ΠΑΟΚ, η ζωή μας έχει αλλάξει. Πολλά από τα παιδιά μου κέρδισαν για πρώτη φορά το πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ έχει παίκτες χωρίς εμπειρία, αλλά με ιδιαίτερη ψυχική δύναμη. Και ξεπεράσαμε όλα τα εμπόδια που προέκυψαν». Από πλευράς «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ υπήρχαν αρκετές αφορμές για αποθέωση του Ρουμάνου τεχνικού σε μία αγωνιστική περίοδο που διαχειρίστηκε εξαιρετικά το ρόστερ του, αναρτώντας μία φωτογραφία του κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών.

Δείτε αναλυτικότερα την αποθέωση με τον… ιπτάμενο Ράζβαν Λουτσέσκου:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Τροχαίο με αρκούδα 300 κιλών στην Καστοριά

Αυτοκίνητο παρέσυρε αρκούδα στην Επαρχιακή Οδό Καστοριάς – Νεστορίου, με συνέπεια το ζώο να τραυματιστεί θανάσιμα. Το τροχαίο σημειώθηκε...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version