Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Ο Μπράντον γίνεται 90άρης

Την τελευταία διετία ο Μπράντον Τόμας έχει εξελιχθεί σε μια αξιόπιστη λύση για την επιθετική γραμμή του ΠΑΟΚ, με τον Ισπανό επιθετικό να ετοιμάζεται να καταγράψει την 90η συμμετοχή του. Ενδεικτικό πως ο 29χρονος στράικερ του Δικεφάλου χρειάζεται ακόμη μια συμμετοχή προκειμένου να φτάσει τις 90 με την φανέλα των «ασπρόμαυρων» σε μια διετία. Επί του παρόντος, με τη φανέλα του ΠΑΟΚ έχει καταγράψει 89 εμφανίσεις, 23 γκολ, ενώ έχει μοιράσει και 6 ασίστ, με τον Ισπανό επιθετικό μάλιστα να διανύει τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του.

Άξιο αναφοράς δε πως μαζί με τους υπόλοιπους φορ ακολουθεί πιστά τις οδηγίες του Ράζβαν Λουτσέσκου και ως εκ τούτου δεν περιορίζεται κατ΄αποκλειστικότητα στο «κουτί» αλλά με κινήσεις του στον αγωνιστικό χώρο προσφέρουν μία έξτρα βοήθεια στους συμπαίκτες τους, με τον Μπράντον Τόμας να επισημαίνει διαρκώς πως:

«Εγώ είμαι επιθετικός και προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος για τα γκολ που πετυχαίνω και για την ομάδα. Εγώ ότι κάνω το αφιερώνω στον παππού μου. Είναι όλα γι’ αυτόν, σε αυτόν οφείλω το ότι είμαι ποδοσφαιριστής».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version