Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Ο Μίχελ στοχεύει στην Ευρωβουλή!

Πλώρη για το ευρωκοινοβούλιο έβαλε ο Λούμπος Μίχελ, ο οποίος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τις προσεχείς εκλογές του Ιουνίου.

Ο Σλοβάκος άλλοτε τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ έκανε τη σχετική ανάρτηση στα social media και αναφέρθηκε στις προοπτικές της χώρας του.

Μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Σήμερα γιορτάζουμε 20 χρόνια από τότε που η Σλοβακία έγινε περήφανο μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αυτή η απόφαση άνοιξε τις πόρτες σε νέες ευκαιρίες, αύξησε τη διεθνή συνεργασία μας και ενίσχυσε την οικονομία μας. Αλλά υπάρχουν ακόμα πολλά για να δουλέψω. Ακόμα, ακόμη και μετά από 20 χρόνια, υπάρχουν φτωχές περιοχές, δρόμοι και χωριά χωρίς αποχέτευση ή υδροδότηση σε αυτή τη σύγχρονη κοινωνία.

Η ένταξη στην ΕΕ ήταν ένα κρίσιμο βήμα για τη χώρα μας, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Σλοβακία αποτελεί πάντα προτεραιότητα για εμάς. Ως υποψήφιος για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, είμαι εδώ για να εκπροσωπήσω τα εθνικά μας συμφέροντα και να διασφαλίσω ότι οι αξίες και οι προτεραιότητές μας θα εισακουστούν

Η προσέγγισή μου στο fair play ξεπερνά τα αθλητικά όρια. Θέλω να διασφαλίσω ότι οι ευρωπαϊκές πολιτικές είναι δίκαιες και διαφανείς για όλους τους πολίτες. Η δικαιοσύνη ήταν πάντα το θεμέλιο της δουλειάς μου, καθώς και στον αθλητισμό, τις επιχειρήσεις και την πολιτική. Υποστηρίζω την ομάδα της Σλοβακίας και πιστεύω ότι μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε μια Ευρώπη πιο δίκαιη, πιο ανοιχτή και ασφαλή για όλους μας.

Ψηφίζοντας με στις επερχόμενες εκλογές, θα μου δώσετε την ευκαιρία να μετατρέψω την εμπειρία μου σε μια πιο επωφελής εταιρική σχέση στην ΕΕ ενώ τα σλοβακικά συμφέροντά μας θα παραμένουν πάντα πρώτα.

🌍 Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας και ας συνεχίσουμε αυτόν τον δρόμο που επιλέξαμε πριν 20 χρόνια. Θέλω η Σλοβακία να είναι μια δυνατή φωνή στην Ευρωπαϊκή Ένωση!»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version