Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Ο Ιβάν και η ΠΑΟΚτσήδικη ενότητα

Μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση απέστειλε προ λίγων ωρών ο Ιβάν Σαββίδης στα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με τον ισχυρό άνδρα του Δικεφάλου να αναφέρεται μεταξύ άλλων και στην ενότητα που πρέπει να υπάρχει. «Η ιστορία του ΠΑΟΚ μας έχει δείξει πως η επιτυχία είναι ανέφικτη αν δεν λειτουργούμε ως ένα, με απόλυτη συσπείρωση» επισήμανε χαρακτηριστικά αναφορικά με τη συσπείρωση.

Αναλυτικά το συγκεκριμένο κομμάτι:

«Θέλω να σας συγχαρώ και να σας ευχαριστήσω γι αυτή την ασύλληπτη επιτυχία. Μόνο ένας κακοπροαίρετος θα έλεγε ότι η επιτυχία εντός γηπέδου συνέβη χωρίς την υποστήριξη τόσων πολλών ανθρώπων με εξαντλητική και αθόρυβη δουλειά εκτός αυτού. Και εσείς, οι συνεργάτες μου στο Δ.Σ. ήσασταν η προέκτασή μου. Κανείς μας ακόμη δεν έχει αντιληφθεί το μερίδιό του στην επιτυχία. Η ιστορία του ΠΑΟΚ μας έχει δείξει πως η επιτυχία είναι ανέφικτη αν δεν λειτουργούμε ως ένα, με απόλυτη συσπείρωση».

Αναφερόμενος στο τεράστιο επίτευγμα του ΠΑΟΚ με την κατάκτηση της φετινής Stoiximan Super League, φρόντισε να υπογραμμίσει πως «είναι ασύλληπτη η επιτυχία του πρωταθλήματος, ελάχιστοι πίστευαν, μόνο εμείς ξέρουμε πόσο σχολαστικά παίξαμε αυτήν την σκακιστική παρτίδα και στο τέλος επικρατήσαμε των αντιπάλων, όποια μέθοδο και αν χρησιμοποίησαν. Τίποτα δεν ήρθε τυχαία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version