Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Νέοι K-15: Πήραν το πρωτάθλημα ΕΠΣΜ στην κατηγορία… Κ-17!

Πριν λίγες ημέρες αναδείχτηκαν πρωταθλητές Ελλάδας, κατακτώντας το φάιναλ φορ της Λαμίας. Είχε προηγηθεί η πρωτιά τους στο διεθνές τουρνουά “Παναγιώτης Κατσούρης”. Και σήμερα οι παίκτες της Κ-15 του ΠΑΟΚ κατέκτησαν και το πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ, και μάλιστα στην κατηγορία Κ-17, αγωνιζόμενοι δηλαδή με αντιπάλους κατά δύο χρόνια μεγαλύτερους τους!

Στον τελικό, που διεξήχθη στο αθλητικό κέντρο της ΕΠΣΜ στην περιοχή της Μίκρας, οι παίκτες των Σάββα Κωνσταντινίδη και Κοσμά Βακουφάρη νίκησαν με 3-0 το Μακεδονικό, ολοκληρώνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή σεζόν.

Δύο γκολ για τους νικητές πέτυχε ο Σούβλατζης και ένα ο Χαλδέζος. Κι αυτός ο τίτλος πανηγυρίστηκε έντονα από τους «ασπρόμαυρους» και πλέον όλοι θα έχουν την ευκαιρία να φορτίσουν τις μπαταρίες τους και να επιστρέψουν για νέες επιτυχίες την επόμενη περίδο.

Η σεζόν για την ακαδημία του ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται την Τρίτη στη Λαμία, όπου η Κ-17 θα διεκδικήσει το τρόπαιο του πρωταθλητή απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

ΑΕΚ: Ανακοίνωσε την πώληση του Πόνσε

Την πώληση του Αργεντινού επιθετικού, Εζέκιελ Πόνσε στο Χιούστον ανακοίνωσε η ΑΕΚ. Στην ανακοίνωση των «κιτρινόμαυρων» δεν αναφέρεται το οικονομικό...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version