Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Νέο φιλικό με ΑΕΚ για ΠΑΟΚ

Δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη ο ΠΑΟΚ Mateco χθες (17/9) στον φιλικό αγώνα κόντρα στο Περιστέρι στο πλαίσιο του τουρνουά «Νίκος Φάσουρας». Η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη πάλεψε μέχρι το τέλος για να πάρει τη νίκη απέναντι στην ομάδα του Βασίλη Σπανούλη, ωστόσο γνώρισε την ήττα με 91-73.

Ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι έχει σήμερα (18/9, 15:00) ο Δικέφαλος, καθώς αντιμετωπίζει την ΑΕΚ, ως οι δύο ηττημένες ομάδες των χθεσινών παιχνιδιών. Οι «ασπρόμαυροι» είχαν επικρατήσει την περασμένη Τετάρτη (14/9) επί της Ένωσης στο PAOK Sports Arena με 81-79, ενώ σήμερα θα έρθουν και πάλι αντιμέτωποι στις 15:00 το μεσημέρι.

Στον αντίποδα, η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα χθες από την ρουμανική Κλουζ με 67-69 κατεβάζοντας 10άδα στην αναμέτρηση, με τον Ηλία Καντζούρη να μην έχει στη διάθεσή του τους Αλεξάντερ Μάντσε, Κάμερον ΜακΓκριφ, Ακίλ Μίτσελ, αλλά και τον Δημήτρη Φλιώνη.

Ωστόσο, οι «κιτρινόμαυροι» θα έχουν μία ακόμη απουσία σήμερα, διότι ο Κένι Ουίλιαμς υπέστη κάκωση αριστερής ποδοκνημικής. Ο Άρης Λυκογιάννης θα έχει στη διάθεσή του όλους τους καλαθοσφαιριστές της ομάδας και στοχεύει σε μία ακόμη φιλική νίκη απέναντι στην ΑΕΚ.

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version