Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί του

Για την 6η αγωνιστική της Volley League ανδρών, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Ορεστιάδα, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου και ώρα 18:30, τον τοπικό Άθλο.

Ο Δικέφαλος, μετά την πρόκρισή του στους «16» του CEV Cup με τη δεύτερη νίκη του επί της Μλάντοστ με 3-0, επιστρέφει στις εγχώριες υποχρεώσεις, εκεί από όπου προέρχεται από την εντός έδρας νίκη επί του Πήγασου Πολίχνης με 3-0.

Απέναντί του, ο Άθλος Ορεστιάδας, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε με 3-0 από τον Μίλωνα, παραμένοντας στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα με τέσσερις βαθμούς σε πέντε αγώνες.

Για τον αγώνα κόντρα στον Άθλο Ορεστιάδας, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιόσκο Μιλενκόσκι, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Το παιχνίδι είναι χαρακτηριστικό, καθώς θα παίξουμε με αυτή την διάταξη για πρώτη φορά, μετά την έλευση του Άξελ Τρούχτσεβ. Παίζουμε κόντρα σε μία ομάδα, η οποία παίζει πολύ καλή στο γήπεδο της, μπροστά στους φιλάθλους της οι οποίοι γνωρίζουν καλά από βόλεϊ. Ελπίζω σ’ ένα καλό παιχνίδι, και μ’ ένα αποτέλεσμα το οποίο θα μας δώσει βαθμολογική άνοδο, με στόχο να πλησιάσουμε τις ομάδες από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας».

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version