Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Μόνο ΠΑΟΚ: «Άκυρο» του Πόρτερ σε ομάδες Ευρώπης και Μ. Ανατολής

Το όνομα του Κέβιν Πόρτερ τζούνιορ γίνεται όλο και πιο… καυτό στην αγορά, κάτι που φάνηκε τις τελευταίες μέρες με κρούσεις προς την πλευρά του από ομάδες της Ευρώπης αλλά και της Μέσης Ανατολής. Η στάση του παίκτη όμως ήταν ξεκάθαρη.
Από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα, για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, υπάρχει τεράστιος ντόρος γύρω από το όνομά του. Και όχι άδικα. Ο Κέβιν Πόρτερ τζούνορ είναι η απολυτή ατραξιόν, όχι μόνο για τον Δικέφαλο, αλλά και για το ελληνικό πρωτάθλημα συνολικά, καθώς το αστείρευτο ταλέντο του δίνει άλλη αίγλη στη λίγκα.

Κόντρα στην ομάδα των βορείων προαστίων «άγγιξε» το triple double, μετρώντας 22 πόντους, 12 ριμπάουντ και 8 ασίστ, όμως κατάφερε να βρεθεί στο επίκεντρο για έναν διαφορετικό και εξίσου όμορφο λόγο. Τα λόγια του μετά το παιχνίδι ήταν η αιτία. Ο KPJ δήλωσε… δεμένος με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, δείχνοντας πως είναι ευγνώμων για τον τρόπο που τον υποδέχτηκε η ομάδα σε μια περίοδο κατά την οποία όλοι -σχεδόν- του γύρισαν την πλάτη.

Πιο συγκεκριμένα, ο χαρισματικός γκαρντ είπε, στο περιθώριο του αγώνα του ΠΑΟΚ κόντρα στο Μαρούσι: «Αν έχω την ευκαιρία, θέλω να επιστρέψω στο ΝΒΑ. Αν δεν είμαι όμως στο ΝΒΑ, δε θέλω να παίξω πουθενά αλλού εκτός από τον ΠΑΟΚ! Νιώθω ότι εδώ με καλωσόρισαν, μου έδωσαν την ευκαιρία όταν πολλοί άνθρωποι δεν με έβλεπαν. Είμαι πολύ ευγνώμων και μπορώ να πω ότι είναι σαν οικογένεια εδώ για μένα. Αυτό χρειαζόμουν για να βγω από το «κελί» στο οποίο βρισκόμουν. Δε βλέπω τον εαυτό μου να παίζω σε άλλο σύλλογο εκτός ΗΠΑ, εκτός του ΠΑΟΚ! Δεν έχει σημασία η λίγκα, αν δεν είμαι στο ΝΒΑ, το πιο πιθανό να επιστρέψω εδώ».

Οι εμφανίσεις του σε αυτά τα 4 παιχνίδια με την ασπρόμαυρη φανέλα έχουν κάνει θόρυβο. Όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε όλο τον κόσμο, μιας και το ενδιαφέρον για την παρουσία του στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και η πρόοδός του είναι στοιχεία που συζητιούνται έντονα. Οι εμφανίσεις του μάλιστα έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων. Ήδη μάλιστα στους εκπροσώπους του παίκτη έχουν φτάσει κρούσεις από ομάδες της Ευρώπης, των οποίων η σεζόν είναι σε εξέλιξη, αλλά και από την Μέση Ανατολή, ώστε ο 24χρονος γκαρντ να αγωνιστεί εκεί στο φινάλε της σεζόν. Αρκετές μάλιστα ήταν έτοιμες να προσφέρουν πολλά χρήματα προκειμένου να τον δελεάσουν να αγωνιστεί έστω και για λίγα παιχνίδια.

Η απάντηση που έλαβαν όλοι ήταν μία και συγκεκριμένη. Ο Πόρτερ είναι 100% αφοσιωμένος στον ΠΑΟΚ και στο πώς η ομάδα του θα τελειώσει τη σεζόν όσο το δυνατόν πιο δυνατά και έπειτα θα ασχοληθεί με ατομικές προπονήσεις, προκειμένου να δουλέψει το παιχνίδι του σε όλα τα επίπεδα. Κάτι που σημαίνει πως φέτος ο Πόρτερ τζούνιορ θα αγωνιστεί μόνο για μία ομάδα, τον ΠΑΟΚ, αφήνοντας κάθε ενδιαφερόμενο με την… όρεξη!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version