Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

«Μέσα» πέντε μήνες μετά ο Έκονγκ (pics)

Μέρος της σημερινής (08.05) προπόνησης έβγαλε μετά από καιρό ο Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ δείχνοντας πως έχει αφήσει πίσω του ως επί το πλείστον τη θλάση 3ου βαθμού που «κουβαλούσε» από το AFCON. Ο Νιγηριανός κεντρικός αμυντικός θα ακολουθήσει για ένα διάστημα και έξτρα πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και σταδιακής επανένταξης, ώστε να καταστεί απολύτως διαθέσιμος για τους αγώνες, επιστρέφοντας στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου πέντε μήνες μετά. Άξιο αναφοράς δε πως ο «φακός» της ασπρόμαυρης ΠΑΕ τον συνέλαβε μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του μετά από αρκετό καιρό σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς.

Δείτε αναλυτικότερα τα στιγμιότυπα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από το σημερινό «ραντεβού» στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσήμβριας:

Το τελευταίο δείγμα «γραφής» του δόθηκε στην εντός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ στις 3 Ιανουαρίου 2024 για το πρώτο παιχνίδι του νέου έτους. Μία ημέρα μετά και μαζί με τον Άλι Σαμάτα αναχώρησαν για τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους με φόντο τη μεγάλη αφρικανική διοργάνωση, με τον 30χρονο στόπερ να κουβαλά ως προίκα και έναν σοβαρό τραυματισμό που αποκόμισε κατά τη διάρκεια του Copa Africa κατόπιν επιστροφής του στη Θεσσαλονίκη, επιβεβαιώνοντας τις πρωταρχικές ανησυχίες των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για θλάση 3ου βαθμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version