Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Με οδηγό τον Κούρτιτς

Ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε και το εμπόδιο του ΟΦΗ, συνεχίζοντας στο δρόμο των επιτυχιών. Το τελικό 3-0 φέρνει τη σφραγίδα του Κούρτιτς, ο οποίος πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ των γηπεδούχων, ενώ το σκορ έκλεισε ο Σφιντέρσκι.

Σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό, ο Λουτσέσκου έβαλε δύο νέα πρόσωπα στην άμυνα (Κρέσπο και Βιεϊρίνια), ενώ φρέσκαρε και την επιθετική γραμμή (Ζίβκοβιτς και Ακμπομ).

Ο αγώνας άρχισε με δύο εκατέρωθεν μεγάλες ευκαιρίες, αφού πρώτα ο Αουγκούστο και λίγο αργότερα ο Τσιλιανίδης αστόχησαν από πλεονεκτικές θέσεις. Aπό εκεί και πέρα, όμως, έγινε κακό παιχνίδι, με πολλά λάθη και… μηδέν καλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

H φάση του αγώνα έγινε στο 50΄. Από την προσπάθεια του Ζίβκοβιτς από τα δεξιά, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Βούρου, ο Φωτιάς (όπως κι η Κουρομπύλια) δεν υπέδειξε την παράβαση και στην εξέλιξη της φάσης ο ΟΦΗ πέτυχε γκολ με τον Τσιλιανίδη. Αμέσως μετά ο Φωτιάς κλήθηκε από τον διαιτητή VAR (Tζοβάρας) να ελέγξει τη φάση με το χέρι του Βούρου. Ετσι κι έγινε, με συνέπεια να υποδείξει το πέναλτι, που μετέτρεψε σε γκολ ο Κούρτιτς στο 55΄.

Στο 76΄ ο Σλοβένος χαφ «χτύπησε» και πάλι. Από την ασίστ του Μπίσεσβαρ από τα δεξιά, ο Κούρτιτς, όντας στην «καρδιά» της αντίπαλης άμυνας, νίκησε τον Βάτερμαν, διπλασιάζοντας το σκορ, αλλά και τα προσωπικά του τέρματα. Στο 82΄ ο Σφιντέρσκι έστειλε με σουτ την μπάλα στα δίχτυα του ΟΦΗ, υποδείχτηκε όμως σε θέση οφσάιντ και το γκολ ακυρώθηκε. Δύο λεπτά αργότερα, όμως, ο Πολωνός εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Βάτερμαν μετά το γύρισμα του Πασαλίδη, πετυχαίνοντας το 3-0.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ινγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια (74΄ Σίντκλεϊ), Τσιγγάρας (63΄ Σβαμπ), Κούρτιτς, Αουγκούστο (63΄ Μπίσεσβαρ), Ζίβκοβιτς, Μιτρίτσα (63΄ Ζαμπά), Ακπομ (80΄ Σφιντέρσκι).

ΟΦΗ: Βάτερμαν, Πασαλίδης (88΄ Μαρινάκης), Νέιρα (83΄ Φαν Ντάινεν), Βούρος, Γκαγιέγκος, Γιαννούλης, Τσιλιανίδης (70΄ Ντουρμισάι), Τοράλ (83΄ Ναμπί), Μεγιάδο (70΄ Καμάου), Ντε Γκουζμάν, Μπαλογιάννης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version