Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Με Μιχαηλίδη η αποστολή του ΠΑΟΚ Β

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ Β’ βρίσκεται και πάλι ο Γιάννης Μιχαηλίδης, ενόψει της αυριανής (11/11) αναμέτρησης της ομάδας του Πάμπλο Γκαρσία απέναντι στην ΑΕΛ στην Ευκαρπία, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League 2.

Ο Δικέφαλος προέρχεται από την ισοπαλία (1-1) στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την Βέροια κι επιθυμεί προφανώς να εκκινήσει με το δεξί τις αγωνιστικές υποχρεώσεις στην έδρα του.

Ενώ στην σημερινή (10/11) προπόνηση το τεχνικό επιτελείο επικεντρώθηκε στην τακτική και στις στημένες φάσεις.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ Β:

Ταλιχμανίδης, Τσιόπτσης, Κωττάς, Μιχαηλίδης, Μορικέλι, Τασιούρας, Τσοπούρογλου, Κιτσάκης, Ουεντραόγκο, Γρόσδης, Μελετίδης, Κουτεντάκης, Δαρέλας, Χατζηστραβός, Σπυράκος, Μπράντονιτς, Σμυρλής, Σπυρίδης, Πανίδης, Γκορντεζιάνι.

Εκτός παραμένουν οι τραυματίες Αποστολόπουλος και Σαλαμούρας, ο Κουλούρης που αισθάνθηκε ενοχλήσεις μετά το ματς της Κ19 με τον ΠΑΣ Γιάννινα την περασμένη αγωνιστική και ο Γιαξής, που προφυλάσσεται λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό. Επίσης, στην αποστολή δεν είναι και ο Σαουδάραβας Αχμάντ, ενώ οι Ρούμιαντσεβ και Ζίλο «κατεβαίνουν» για να ενισχύσουν την Κ19 στο παιχνίδι με τον ΝΠΣ Βόλος».

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version