Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Ξεκίνησαν οι διακοπές για ΠΑΟΚ

Ολοένα και περισσότεροι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ αναχωρούν από τη Θεσσαλονίκη προκειμένου να εκμεταλλευτούν το δεκαπενθήμερο ρεπό που εξασφάλισε ο Ράζβαν Λουτσέσκου κατόπιν λήξης της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Ενδεικτικό πως την… αρχή έκανε ο Κίριλ Ντεσπόντοφ που επέστρεψε στην Κρέσνα της Βουλγαρίας, συναντώντας με το καλημέρα μάλιστα και μία σημαία του Δικεφάλου ως υποδοχή μετά την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο Βούλγαρος διεθνής μεσοεπιθετικός απουσίασε από τους οικογενειακούς πανηγυρισμούς του ΠΑΟΚ στο Κτήμα Δέδα, έχοντας προσχεδιάσει πολύ νωρίτερα την επιστροφή στην πατρίδα του.

Αρκετοί καθυστέρησαν για λίγες ημέρες την αποχώρησή τους από την πόλη, με τον Μπράντον Τόμας να ταξιδεύει στη Μαγιόρκα μαζί με τη σύντροφό του όπως και ο Ζόαν Σάστρε, έχοντας αμφότεροι αποθεωθεί στο αεροδρόμιο του νησιού εξαιτίας της κατάκτησης της Stoiximan Super League. Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Ζίβκο Ζίβκοβιτς επέστρεψαν στη Σερβία, με τον πρώτο να ενσωματώνεται προσεχώς στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του για το Euro. Stand by για τη μεγάλη διοργάνωση συν τοις άλλοις βρίσκεται και ο Ντόμινικ Κοτάρσκι που κατέθεσε εξαιρετικά δείγματα «γραφής» δεδομένου πως στη ενσωματώθηκε στη λίστα των… επιλαχόντων για την αποστολή της Εθνικής Κροατίας ενόψει του καλοκαιρινού «ραντεβού».

Άξιο αναφοράς δε πως μέρος του αγωνιστικού τμήματος παραμένει επί του παρόντος στη Θεσσαλονίκη όπως ακριβώς και ο Ράζβαν Λουτσέσκου. Υπενθυμίζεται πως ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, του οποίου η περίπτωση συνιστά προτεραιότητα στη λίστα της Σάλσμπουργκ ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου, υποβλήθηκε σε μαγνητική που έδειξε οστικό οίδημα στον αριστερό αστράγαλο από φάουλ του Βερστράτε στο παιχνίδι του «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον Άρη. Το διάστημα απουσίας του υπολογίζεται σε τρεις με τέσσερις εβδομάδες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πλησιάζει η ώρα της επιστροφής!

Λίγες ημέρες χαλάρωσης απομένουν στους ποδοσφαιριστές και στο τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ, για να επιστρέψουν ξανά στο χορτάρι για...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version