Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Κανείς δεν φαντάζεται το νέο γούρι του Ράζβαν!

Νέο γούρι απέκτησε ο Ράζβαν Λουτσέσκου εκτός από το σκουφάκι που επιλέγει να φορέσει τους χειμερινούς μήνες, με ένα ζευγάρι λευκά παπούτσια όπως επισήμανε σε πρόσφατη συνέντευξή του να του φέρνουν γούρι. «Δεν είχε σημασία αν είχε ήλιο, παγωνιά ή βροχή. Τα φορούσα! Τα φόρεσα για πρώτη φορά το 2021 στη Ριέκα, στην αρχή του Conference League. Κερδίσαμε 2-0», ειπώθηκε χαρακτηριστικά από τον Ρουμάνο τεχνικό που είναι ιδιαιτέρως προληπτικός.

Για τα γούρια του καθ΄όλη τη διάρκεια της σεζόν επισήμανε:

«Τον χειμώνα είχα ένα τυχερό τζιν. Την άνοιξη ένα κοστούμι που με «βοήθησε» μέχρι το τέλος. Αλλά η μεγάλη τύχη, ξέρετε ποια ήταν; Ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια, λευκά. Δεν είχε σημασία αν είχε ήλιο, παγωνιά ή βροχή. Τα φορούσα! Τα φόρεσα για πρώτη φορά το 2021 στη Ριέκα, στην αρχή του Conference League. Κερδίσαμε 2-0.

Δεν τα έβαλα για πολύ καιρό μετά. Όταν ξεκινήσαμε φέτος τη σεζόν στην Ευρώπη, θυμήθηκα εκείνη τη μονομαχία στην Κροατία, τα έβαλα και κερδίσαμε. Από τότε δεν τα έβγαλα. Αυτά τα λευκά αθλητικά παπούτσια θα κάθονται δίπλα στα τρόπαια μου. Συλλέγω κάθε λογής τρόπαια, μετάλλια, αναμνήσεις, φωτογραφίες. Έχω και μία φανέλα από τη λιθουανική ομοσπονδία, από τον πρώτο μου αγώνα με την εθνική ομάδα.

Όλα αυτά θα σας φανούν χρήσιμα αργότερα, λέω στους παίκτες μου. Πρέπει να τα δώσετε όλα για να κερδίσετε, αυτό που παίρνουμε τώρα παραμένει δικό μας για τη ζωή! Μόνο δικό μας. Η γυναίκα δεν είναι εκατό τοις εκατό δική σου, ανήκει και στους γονείς της και στα παιδιά σου. Τα παιδιά είναι 50 τοις εκατό δικά σου, ανήκουν και στη γυναίκα σου. Αυτό που μένει είναι οι αναμνήσεις».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version