Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

«Καμία πρόταση του ΠΑΟΚ στον Λιβάγια»

Στο προσκήνιο βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η περίπτωση του Μάρκο Λιβάγια, με τα μέσα της Κροάτιας να αναφέρουν πως υπάρχει ενδιαφέρον από την πλευρά του ΠΑΟΚ.

Τα δεδομένα φαίνεται πώς αλλάζουν σήμερα  (25/5) από τους Κροάτες, που σε πρόσφατα δημοσιεύματα τους σημειώνουν πως «ο ΠΑΟΚ δεν έστειλε καμία πρόταση στον στράικερ των Κροατών καθώς έχει συμβόλαιο με το κροατικό κλαμπ έως το 2027».

Σύμφωνα με το index.hr, ο 30χρονος επιθετικός έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι δεν σκοπεύει να φύγει από το Σπλιτ. Συνεπώς, τουλάχιστον σε αυτό το σημείο, «η επιστροφή του Μάρκο Λιβάγια στην Ελλάδα δεν φαίνεται να είναι κοντά» όπως συμπληρώνεται από την ίδια πηγή.

Υπενθυμίζεται πως σε χθεσινά (24/5) δημοσιεύματα οι Κροάτες μιλούσαν για πρόταση του ΠΑΟΚ στον Μάρκο Λιβάγια, ενώ στη συνέχεια τονίστηκε πως ο μάνατζερ του ποδοσφαριστή, Βιτσένζο Καβαλιέρε, που εργάζεται στη μανατζερική εταιρεία που ανήκει ο Ντομινίκ Κοτάρσκι, θα μπορούσε να παίξει κάποιο ρόλο στη μετακίνηση του έμπειρου στράικερ στη Θεσσαλονίκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version