Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Και στο τέλος κερδίζει ο ΠΑΟΚ!

Για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ποδοσφαίρου γυναικών, ο ΠΑΟΚ Morris αντιμετώπισε την ΑΕΚ, της οποίας επικράτησε στα πέναλτι με 4-5 μετά το 1-1 της κανονικής διάρκειας και της παράτασης και στέφθηκε Κυπελλούχος και Νταμπλούχος Ελλάδος!

Ο Δικέφαλος μπήκε πιο καλά από την «ένωση» στο παιχνίδι και μόλις στο 2′ η Μήτκου σούταρε από πλεονεκτική θέση, η μπάλα όμως πέρασε άουτ.

Στο 8′ η ΑΕΚ έχασε την μοναδική της ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο με την Ντζάνη η οποία βρέθηκε μόνη της μέσα στην «ασπρόμαυρη» περιοχή, όμως το σουτ που έκανε ήταν πολύ αδύναμο και η Νόιχαους όχι μόνο απέκρουσε το σουτ, αλλά μπλόκαρε και σταθερά.

Στο 15′ η Παπαδοπούλου προειδοποίησε την άμυνα της «ένωσης», με την Χαλατσογιάννη να κάνει ωραία συρτή πάσα από τα δεξιά στο πέναλτι, η φορ του Δικεφάλου σούταρε, όμως η μπάλα κόντραρε και απομακρύνθηκε.

Ότι δεν κατάφερε στο 15ο λεπτό, η Παπαδοπούλου το έκανε πέντε λεπτά μετά, καθώς μετά από πολύ ωραία σέντρα της Μήτκου από τα αριστερά, έκανε καρφωτή κεφαλιά, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε στο βάθος της εστίας της Χατζηχαριστού.

Από το γκολ των Νταμπλούχων Ελλάδος και έπειτα, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, με την τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους να είναι στο 45′, με την Καπνίση να κάνει την κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, χωρίς ωστόσο να απειλήσει την Νόιχαους.

Με το… καλησπέρα στο δεύτερο ημίχρονο, η ΑΕΚ έφτασε στην ισοφάριση. Συγκεκριμένα, στο 48ο λεπτό η Χατζηνικολάου βρήκε με σκαφτή πάσα την Στεφάτου, η οποία νίκησε την Νόιχαους στο τετ α τετ και έκανε το 1-1.

Ο Δικέφαλος ήταν μέτριος στην συνέχεια και η ΑΕΚ πολύ εύκολα έβρισκε απαντήσεις σε όποια επιθετική ενέργεια προσπαθούσαν να κάνουν οι «ασπρόμαυρες», με μοναδική στιγμή η οποία είναι άξια αναφοράς να είναι στο 90ό λεπτό, όπου η Χαλατσογιάννη βρήκε στην πλάτη της άμυνας την Χέλμβαλ, η οποία όμως δεν έκανε καλό κοντρόλ και η Χατζηχαριστού βγήκε και μάζεψε την μπάλα.

Έτσι, το 1-1 σημάδεψε τις προσπάθειες των δύο ομάδων και ο τελικός οδηγήθηκε στην παράταση.

Στην παράταση οι δύο ομάδες αλληλοεξουδετερώθηκαν και δεν μπορούσαν να βρούνε τον δρόμο προς την αντίπαλη περιοχή, με τα λάθη να κυριαρχούν.

Στο 115′ ο Δικέφαλος έχασε μια καλή ευκαιρία με την Κοσκερίδου να σεντράρει από τα δεξιά, η Παπαδοπούλου πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα κατέληξε στο εξωτερικό δοκάρι. Τίποτα αξιοσημείωτο δεν έγινε μέχρι το φινάλε και ο τελικός οδηγήθηκε στην διαδικασία των πέναλτι.

Στην διαδικασία των πέναλτι η Νόιχαους απέκρουσε εντυπωσιακά το πέναλτι της Νίκα και για τον Δικέφαλο ευστόχησαν οι Μήτκου, Χαλατσογιάννη, Παπαδοπούλου, Κοσκερίδου και τελευταία η Γιαννακά και ο ΠΑΟΚ Morris στέφθηκε Κυπελλούχος και Νταμπλούχος Ελλάδος!

Η τελευταία αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Θαλή Θεοδωρίδη είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 25 Μαΐου στις 13:45 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, κατά πάσα πιθανότητα στους Νέους Επιβάτες, όπου και θα πραγματοποιηθεί η φιέστα με τα δύο τρόπαια!

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ Morris: 1-1

Ημίχρονο: 0-1

Κανονική διάρκεια: 1-1

Πέναλτι: 4-5

Τα γκολ: Στεφάτου 48′ – Παπαδοπούλου 20′

ΠΑΟΚ Morris: Νόιχαους, Κοσκερίδου, Κιουρεξίδου, Γκούνη, Μήτκου, Στράντζαλη (56′ Δοϊρανλή), Χαλατσογιάννη, Βαρδαλή (Αργυρίου 74′), Χέλμβαλ (112′ Ακίντα), Γιαννακά, Παπαδοπούλου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version