Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Ήττα και τέλος η σεζόν για τον ΠΑΟΚ

Την έκτη θέση στο πρωτάθλημα της Α1 πόλο ανδρών κατέκτησε ο ΠΑΟΚ, γνωρίζοντας την ήττα με 12-15 από τον ΓΣ Περιστερίου, στο πλαίσιο του Game 2 της σειράς.

Σ’ ένα γεμάτο επιθετικά παιχνίδι, ο Δικέφαλος εκμεταλλεύτηκε στο πρώτο οκτάλεπτο την έδρα του, παίρνοντας προβάδισμα με επιθετικούς πρωταγωνιστές τους Κεχαλάρη, Μιλάρντοβιτς και Χαραλαμπόπουλο, 4-2.

Το δεύτερο οκτάλεπτο ξεκίνησε με 0-3 σερί των φιλοξενούμενων, 4-5, ωστόσο με Μιλάρντοβιτς και Χαραλαμπόπουλο ο Δικέφαλος πήρε ξανά το προβάδισμα, 6-5. Ο Κεχαλάρης διαμόρφωσε το 7-5, ωστόσο με δύο γκολ από το Περιστέρι το πρώτο μέρος τελείωσε ισόπαλο, 7-7.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ επέτρεψε στους αντιπάλους να πάρουν προβάδισμα, 7-9, κάνοντας δύσκολο το έργο τους. Έτσι, το τρίτο οκτάλεπτο ολοκληρώθηκε στο 8-11.

Στο τελευταίο οκτάλεπτο ο Χατζηθεοδώρου μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής στους νεαρότερους αθλητές του, η διαφορά δεν μειώθηκε, με το 12-15 να μην δίνει τη νίκη στον Δικέφαλο.

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 3-5, 1-4, 4-4

ΠΑΟΚ (Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Καπράγκος, Παπαμανωλιουδάκης, Προσινικλής Ν., Καλαργυρός, Κεχαλάρης 3, Μιλάρντοβιτς 2, Τσολακούδης, Χαραλαμπόπουλος 2, Προσινικλής Π., Κόουπμαν, Λασκαρίδης 1, Αλειφτήρας, Σαλέχ 1, Καρατζάς 2.

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version