Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Ήττα για τον ΠΑΟΚ από τον ΠΑΣ

Για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών, ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ αντιμετώπισε στα Γιάννινα τον τοπικό ΠΑΣ, από τον οποίο και ηττήθηκε δίκαια με 85-67. Ισορροπημένα ξεκίνησε το παιχνίδι για τις δύο ομάδες, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να έχει το προβάδισμα. Ο Δικέφαλος προσπαθούσε να περάσει αυτός μπροστά στο σκορ, όμως οι γηπεδούχες ήταν αυτές που στο τέλος της περιόδου ήταν μπροστά με 22-15.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο, ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ προσπαθούσε, αλλά δεν μπορούσε. Ο ΠΑΣ όσο περνούσε η ώρα κεφαλοποιούσε το προβάδισμά του, με αποτέλεσμα να πάει στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, με το σκορ σε διψήφια διαφορά με 45-33.

Στο τρίτο δεκάλεπτο, οι «ασπρόμαυρες» έχασαν κάθε επαφή με το σκορ, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να φτάνει μέχρι και στο +20 και έτσι το σκορ μετά την λήξη της τρίτης περιόδου ήταν στο 68-48. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, το παιχνίδι ήταν τυπική διαδικασία, με τον ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ να γνωρίζει την ήττα με 85-67.

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα του Άγγελου Αγγελίδη, είναι προγραμματισμένο για τις 25 Νοεμβρίου ημέρα Σάββατο στις 14:00, όπου και θα υποδεχθεί στο PAOK Sports Arena τον Ολυμπιακό.

ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ: 85-67

Τα δεκάλεπτα: 22-15, 45-33, 68-48, 85-67


Τελευταία νέα

ΑΣ ΠΑΟΚ: «Ελάτε όλοι στους Νέους Επιβάτες»

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τις Ελπίδες Καρδίτσας και ο «ασπρόμαυρος» ΑΣ έκανε κάλεσμα στον κόσμο. Αναλυτικά: Το τμήμα...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version