Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Η συνεργασία με Τακιανό κι ο σχεδιασμός της επόμενης σεζόν

H σεζόν για τον ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε και πλέον Θανάσης Χατζόπουλος και Φώτης Τακιανός θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι προκειμένου να θέσουν επί τάπητος όλα τα θέματα που αφορούν τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν.

Φυσικά, το πρώτο που θα ξεκαθαρίσουν οι δύο άντρες θα είναι το αν θα συνεχίσουν να πορεύονται μαζί. Εφόσον λοιπόν επέλθει συμφωνία – ΠΑΟΚ και Τακιανός δεσμεύονται με συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν αλλά και οι δύο πλευρές έχουν το δικαίωμα να το «σπάσουν» – τότε ο Έλληνας προπονητής θα προχωρήσει στις εισηγήσεις του και ο πρόεδρος και χρηματοδότης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ θα ανοίξει τα χαρτιά του σχετικά με τις προθέσεις του για τη νέα σεζόν!

Υπενθυμίζεται πως ο δεύτερος έχει εδώ και καιρό καταθέσει πρόταση για νέο συμβόλαιο – με αυξημένες απολαβές – στους Νέιτ Ρένφρο και Τάιλερ Πόλι, με τον ισχυρό άντρα της ΚΑΕ να περιμένει την απάντησή τους με το φινάλε της σεζόν. Από την πλευρά τους, κανένας εκ των δύο Αμερικανών δεν έχει ανοίξει τα… χαρτιά του, ενώ είναι δεδομένο πως ο ΠΑΟΚ θα επιδιώξει να διατηρήσει στο ρόστερ του και 3-4 Έλληνες, προκειμένου να μην ξεκινήσει τη νέα χρονιά από το… μηδέν!

Παράλληλα, επιθυμία του Θανάση Χατζόπουλου και των συνεργατών του είναι στο τέλος Ιουνίου ή στις αρχές Ιουλίου να τεθούν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν, χωρίς ακόμα να έχουν αποφασιστεί οι τιμές τους!

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version