Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Η πρόκριση θα κριθεί στην Θεσσαλονίκη!

Το πόλο ανδρών του ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα εκτός έδρας επί του Εθνικού Πειραιώς στα πέναλτι με 16-14, στο πλαίσιο του δεύτερου αγώνα της σειράς.

Οι δύο ομάδας μπήκαν δυναμικά στην αναμέτρηση και με την… ψαλίδα του σκορ να ανοιγοκλείνει συνεχώς. Ο Δικέφαλος απάντησε στο τέρμα των φιλοξενούμενων με δυο διαδοχικά γκολ από τους Κεχαλάρη και Κούπμαν, οι οποίοι έκαναν το 1-2. Λίγο αργότερα ο Κεχαλάρης έβαλε και πάλι μπροστά τον ΠΑΟΚ κάνοντας το 2-3 και ο Μιλάρντοβιτς βρήκε δίχτυα για το 2-4. Πριν το τέλος του πρώτου μισού του αγώνα ο Χαραλαμπόπουλος ισοφάρισε σε 5-5, ενώ ο Κεχαλάρης με πέναλτι  διαμόρφωσε το σκορ ημιχρόνου σε 6-6.

Με τον ίδιο υψηλό ρυθμό συνεχίστηκε και το υπόλοιπο του παιχνιδιού. Ο Μιλάρντοβιτς με πέναλτι ισοφάρισε σε 7-7 και μετέπειτα ο Κεχαλάρης σκόραρε για το 10-8. Αργότερα, ο Χαραλαμπόπουλος βρήκε τέρμα για το 11-8, ενώ ο Κούμπαν βρίσκοντας δίχτυα δυο συνεχόμενες φορές ισοφάρισε σε 11-11. Η κανονική διάρκεια της αναμέτρησης ολοκληρώθηκε με τον Κεχαλάρη να κάνει το 12-12 λίγο πριν το τέλος. Έτσι ο αγώνας κρίθηκε στην διαδικασία των πέναλτι με το αποτέλεσμα αυτών να είναι το  4-2 και το τελικό σκορ να διαμορφώνεται σε 16-14.

Το τρίτο παιχνίδι της σειράς κόντρα στον Εθνικό Πειραιώς, είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο 29 Απριλίου, εντός έδρας.

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version