Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Η Λέφσκι άλλαξε το σύστημά της λίγα λεπτά πριν την σέντρα

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με ήττα τη νέα σεζόν, μετά το 2-0 από τη Λέφσκι Σόφιας στη Βουλγαρία και πλέον αναζητά την ανατροπή στη ρεβάνς της Τούμπας, για να μην αποχαιρετήσει πολύ πρόωρα το UEFA Europa Conference League.

Στη Βουλγαρία συνεχίζουν να κινούνται στους ρυθμούς της πρώτης αναμέτρησης, με δημοσιεύματα από τη χώρα να υποστηρίζουν πως ο προπονητής της Λέφσκι, Στάνιμιρ Στοΐλοφ αποφάσισε να αλλάξει το σύστημα κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης.

Πιο συγκεκριμένα, ο προπονητής της Λέφσκι είχε αποφασίσει να παρατάξει την ομάδα του σε σχηματισμό 4-2-3-1, λόγω της διαφαινόμενης απουσίας του Φαν ντερ Κάαπ.

Ωστόσο, λίγες ώρες πριν τη σέντρα ο Ολλανδός στόπερ ταξίδεψε με τον βοηθό προπονητή στο Πλόβντιβ για να επισκεφθεί έναν… χειροπρακτικό και τελικά επέστρεψε στη Σόφια για να ανακοινώσει πως μπορεί να αγωνιστεί.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από τη Βουλγαρία, κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης ο Στοΐλόφ αποφάσισε να αλλάξει το πλάνο του και να επιστρέψει στο αρχικό 3-4-3, δίνοντας φανέλα βασικού στον Φαν ντερ Κάαπ.

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version