Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Η Kumho Tire στηρίζει τον Αθλητικό Σύλλογο ΑμεΑ «Ελπίδα»

Υποστηρικτής του Αθλητικού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία «Ελπίδα» Θεσσαλονίκης έγινε η KUMHO TIRE, για τις επερχόμενες αθλητικές δράσεις του Συλλόγου.

Ο Αθλητικός Σύλλογος Ανθρώπων με Αναπηρία «Ελπίδα» Θεσσαλονίκης είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, που δραστηριοποιείται στον χώρο του αθλητισμού των ΑμεΑ και αποτελεί μέλος της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας ατόμων με αναπηρία (ΕΑΟΜ-ΑΜΕΑ). Ο Σύλλογος ιδρύθηκε το 2006, για να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες άθλησης των ΑμεΑ στην Θεσσαλονίκη. Στόχος του είναι η βελτίωση τη ψυχικής υγείας, η προώθηση του Παραολυμπιακού ιδεώδους και η ευαισθητοποίηση της κοινωνίας σε θέματα αναπηρίας. H «Ελπίδα» είναι πρωταθλήτρια σε μετάλλια και διακρίσεις, εδώ και 16 χρόνια, ενώ ο Σύλλογος σήμερα αριθμεί περισσότερους από 80 αθλητές, 9 από τους οποίους είναι Παραολυμπιονίκες, όπως ο Στέλιος Μαλακόπουλος, με Παγκόσμιο ρεκόρ στο μήκος F62, η Στέλλα Σμαραγδή, με Παγκόσμιο ρεκόρ στο τριπλούν F47, ο Στράτος Νικολαΐδης, Παραολυμπιονίκης, Παγκοσμιονίκης στην σφαίρα F20 και η Ζωή Μαντούδη, Παραολυμπιονίκης στην σφαίρα F20.

Διαβάστε περισσότερα

https://trcoff.gr/news/kumho-elpida

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Στα Πεύκα ο Τερζής (pic)

Ο Θάνος Τερζής είναι ο νέος προπονητής των Πρωταθλητών Πεύκων. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε την πρόσληψη του Έλληνα...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version