Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Η ηχητική στην γκολάρα της ανατροπής! (video)

Σε ένα ακόμα παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ βρέθηκε στα σχοινιά, αλλά δεν έπαψε ποτέ να πιστεύει και δικαιώθηκε. Με ένα γκολ του Ζόαν Σάστρε στο 90′ ο Δικέφαλος έκανε την ανατροπή έχοντας «καρπωθεί» μία υπερπολύτιμη νίκη ενόψει συνέχειας μπροστά σε 17.300 φίλους της ομάδας που δήλωσαν το «παρών» στην Τούμπα. Ορμώμενη από την ατμόσφαιρα που διαμορφώθηκε καθ΄όλη τη διάρκεια του αγώνα της 8ης αγωνιστικής των Play Off της Super League με την ΑΕΚ, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ απομόνωσε την… έκρηξη στο γκολ της ανατροπής. «Δυναμώστε λίγο τα ηχεία να δούμε κάτι».

Δείτε αναλυτικότερα το αντίστοιχο στιγμιότυπο:

Άξιο αναφοράς δε πως στο φινάλε αγωνιστικό τμήμα και κόσμος έγιναν… ένα δεδομένου πως το γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου με το τελευταίο σφύριγμα αφού πρωτίστως ξέσπασε σε πανηγυρισμούς μαζί με τον πάγκο, έσπευσε προς τη Θύρα 4 σε μία κίνηση που συνηθίζεται προκειμένου να ευχαριστήσουν όλους όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο, με τον κόσμο να ανταποδίδει με συνθήματα και θερμό χειροκρότημα. Ένα μίνι πάρτι με τον Τόμας Κεντζιόρα σε ρόλο… οργανωτή.

«Δεν σταμάτησαν ποτέ να μας στηρίζουνΑκόμη και όταν μείναμε πίσω στο σκορ απόψε, ήταν δίπλα μας. Τους περιμένουμε και στα επόμενα παιχνίδια» επισήμανε σε προσωπικές του τοποθετήσεις ο Ράχμαν Μπάμπα ευχαριστώντας τους φίλους του Δικεφάλου για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version