Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Η ασύλληπτη ατομική επίδοση του Μπράντον Τόμας

Aπίστευτο κι όμως αληθινό. Όπως ανακοίνωσε η ερευνητική ομάδα εντός του Διεθνούς Κέντρου Αθλητικών Σπουδών, που ειδικεύεται στη στατιστική ανάλυση του ποδοσφαίρου, ο Μπράντον Τόμας είναι τρίτος σε ολόκληρο τον κόσμο εξαιτίας της αμυντικής συμπεριφοράς του!

Ο Ισπανός επιθετικός δεν διακρίνεται τόσο για τη συχνότητα, με την οποία παραβιάζει τις αντίπαλες εστίες, ωστόσο κάνει με επιτυχία άλλες δουλειές μέσα στο γήπεδο.

Την υψηλότερη συνολική βαθμολογία συγκέντρωσε ο Νοτιοκορεάτης Χιουνγκ Μιν Σον της Τότεναμ, στη δεύτερη θέση, βρίσκεται o 21χρονος Κοσταρικανός επιθετικός, Μάνφρεντ Ουγκάλδε, χάρη στις επιδόσεις του με τη φανέλα της Τβέντε (πριν μεταγραφεί στην Σπαρτάκ Μόσχας) και στην τρίτη ο Μπράντον Τόμας, με 93,2 βαθμούς, όσους συγκέντρωσε και ο 25χρονος Γερμανός Γιοχάνες Έγκεσταϊν της Ζανκτ Πάουλι.

Η βαθμολογία του κάθε ποδοσφαιριστή προέκυψε από δύο δείκτες: την απόσταση που διανύει ο καθένας σε υψηλή ταχύτητα (μεγαλύτερη των 25 χλμ / ώρα) σε αμυντική φάση και τον αριθμό των πιέσεων που ασκήθηκαν σε αντιπάλους χωρίς φυσική επαφή ή επαφή με μπάλα.

Ας σημειωθεί ότι εξετάστηκαν οι επιθετικοί (εξτρέμ και σέντερ φορ) των 30 μεγαλύτερων πρωταθλημάτων του κόσμου, μεταξύ αυτών και το ελληνικό, με τουλάχιστον 1.200 λεπτά στα εγχώρια πρωταθλήματα της τρέχουσας σεζόν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ατέλειωτο γλέντι από τους θριαμβευτές!

Εχουν περάσει πέντε ώρες από τη λήξη του αγώνα στο «Βικελίδης» και το ασπρόμαυρο πάρτι δεν λέει να κοπάσει. Οι...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version