Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Η αποστολή για Πανθεσσαλικό (pic)

Την Δευτέρα (8/5) ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Βόλο, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των Play Off της Super League.

Γνωστή έγινε η αποστολή που επέλεξε ο Ράζβαν Λουτσέσκου για την αυριανή (8/5) αναμέτρηση της ομάδας του.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου δεν θα έχει στην διάθεση του τους Νέλσον Ολιβέιρα, Ίνγκι Ίνγκασον, Ζόαν Σάστρε, Ντόουγκλας Αουγκούστο και Τάισον .

Αναλυτικά η ενημέρωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ:

«Με μία μέρα καθυστέρηση ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να ταξιδέψει για Βόλο για την αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής των Play Off της Stoixima Super League 2022-23, που είναι κομβική για τη μάχη της τρίτης θέσης.

Η προπόνηση της Κυριακής (07.05) είχε να κάνει κατά κύριο λόγο με την τακτική προσέγγιση της μάχης κόντρα στο ΝΠΣ Βόλος.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα έκανε θεραπεία, ενώ ατομικά στο γήπεδο δούλεψαν οι Ίνγκι Ίνγκασον , Ζόαν Σάστρε , Ντόουγκλας Αουγκούστο και Τάισον .

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι:

Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Λύρατζης, Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Τσαούσης, Ντάντας, Φιλίπε Σοάρες, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Ρικάρντο, Α.Ζίβκοβιτς , Μπράντον, Τζίμας».


Τελευταία νέα

ΠΑΟΚτσήδικη «τρέλα» στην Τούμπα (video)

Παροξυσμός επικρατεί στο στάδιο της Τούμπας προ του Άρης-ΠΑΟΚ με τους φιλάθλους των «ασπρόμαυρων» να... συντονίζουν τους δέκτες τους...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version