Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Γλίτωσε η ΑΕΚ από τον… μισό ΠΑΟΚ

Με σύνθεση ανάγκης παρατάχθηκε ο ΠΑΟΚ στο εντός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ, παραχωρώντας ισοπαλία με 1-1.

Στο 6΄ ο Τσόλακ με σουτ με το δεξί εντός περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Στάνκοβιτς, αλλά μετά από έλεγχο του VAR το γκολ ακυρώθηκε για χέρι του Κροάτη.

Στο 15΄ ο Αμραμπάτ με σουτ νίκησε τον Πασχαλάκη, ανοίγοντας το σκορ. Οι γηπεδούχοι είχαν απάντηση στο 27΄, όταν ο Μουργκ έκλεψε τη μπάλα έξω από την περιοχή της ΑΕΚ, πάσαρε στον Τσόλακ που με συρτό διαγώνιο σουτ ισοφάρισε σε 1-1. Στο 38΄ πρώτα ο Μάνταλος και στη συνέχεια ο Αμραμπάτ απέτυχαν να σκοράρουν από πλεονεκτική θέση, ενώ στις καθυστερήσεις του α΄ μέρους ο Ζίβκοβιτς σούταρε λίγο άουτ.

Στο 52΄ και πάλι ο Ζίβκοβιτς απείλησε τον Στάνκοβιτς, που απέκρουσε το σουτ του Σέρβου μεσοεπιθετικού.

Για τον ΠΑΟΚ χάθηκε μεγάλη ευκαιρία στο 83΄, όταν, μετά από προσπάθεια του Μουργκ, ο Ολιβέιρα «σημάδεψε» τα δοκάρια της αντίπαλης εστίας.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Τέιλορ (68΄ Λύρατζης), Βαρέλα (46΄ Ινγκασον), Μιχάι, Σάστρε, Σοάρες (74΄ Κούρτιτς), Σβαμπ, Μουργκ, Μιτρίτσα (82΄ Ακπομ), Ζίβκοβιτς, Τσόλακ (82΄ Ολιβέιρα).

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Ρότα, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Κριχόβιακ, Μάνταλος (86΄ Φράνσον), Γκαρσία, Τσούμπερ, Άμραμπαντ (90΄ Ανσαριφάρντ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version