Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Equipe: «Η Φραπάρ δέχτηκε επίθεση από τον πρόεδρο του Άρη»

Έντονο ήταν το ενδιαφέρον των Γάλλων για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη, μιας και η Στεφανί Φραπάρ είχε οριστεί να τον διαιτητεύσει. Η εφημερίδα «Equipe» στάθηκε στην επεισοδιακή βραδιά της Γαλλίδας ρέφερι και την επίθεση που δέχτηκε μετά το τέλος του αγώνα από τους ανθρώπους του Άρη και τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Οι αποφάσεις της Φραπάρ, που έδειξε τρεις κόκκινες κάρτες στο παιχνίδι, οι δύο σε παίκτες του Άρη, προκάλεσαν τις έντονες αντιδράσεις των «κιτρινόμαυρων». Το ρεπορτάζ στάθηκε στο γεγονός ότι η διαιτητής χρειάστηκε την παρέμβαση της αστυνομίας για να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο, λόγω της επίθεσης που δέχτηκε και από τον Καρυπίδη.

«Η Γαλλίδα ορίστηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη και δέχτηκε επιθέσεις. Μοίρασε τρεις κόκκινες κάρτες στο δεύτερο ημίχρονο με τις δύο στον Άρη ο οποίος ηττήθηκε με γκολ στο 97′. Με το τέλος του αγώνα δέχτηκε επιθέσεις από τους ηττημένους, με την αστυνομία να παρεμβαίνει για να αποχωρήσει από το γήπεδο η Γαλλίδα, ενώ δέχτηκε επίθεση και από τον πρόεδρο του Άρη, Θεόδωρο Καρυπίδη», αναφέρεται στο ρεπορτάζ των Γάλλων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version