Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

«Ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Μαρσέλ Χάρτελ»

Με την επίσημη έναρξη της μεταγραφικής περιόδου να πλησιάζει, οι φήμες για πιθανούς στόχους του ΠΑΟΚ δίνουν και παίρνουν στα social media.

Με βάση τα όσα αναφέρουν στο εξωτερικό, Μάρκο Λιβάγια και Τζάκσον Μουλεκά είναι δύο παίκτες που έχουν συνδεθεί ήδη με τον Δικέφαλο.

Η γερμανική ιστοσελίδα «Αbendblatt» βάζει στο παιχνίδι και τον ποδοσφαιριστή της Ζανκτ Πάουλι, Μαρσέλ Χάρτελ, που μένει ελεύθερος από τον γερμανικό σύλλογο σε λίγες ημέρες.

O 28χρονος κεντρικός χαφ αγωνίζεται στην Ζανκτ Πάουλι από το 2021. Την φετινή σεζόν είχε 21 γκολ και 15 ασίστ σε 37 αναμετρήσεις, ενώ αποτελούσε κι έναν εκ των αρχηγών της ομάδας από το Αμβούργο.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τη γερμανική ιστοσελίδα η περίπτωση του Χάρτελ αρέσει στον ΠΑΟΚ, αλλά και σε άλλες ευρωπαϊκές ομάδες, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και ο Ολυμπιακός.

«Ο Μαρσέλ Χάρτελ βρίσκεται στην ατζέντα της Τραμπζονσπόρ και την περασμένη εβδομάδα ταξίδεψε στην Τουρκία για να συμφωνήσει στις λεπτομέρειες της μεταγραφής. Αν και η μεταγραφή είναι αρκετά πιθανή, υπάρχει ενδιαφέρον από Φιορεντίνα, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ», τονίζει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα του εξωτερικού.

Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τον Γερμανό μέσο παρακάτω:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Οι… πιασμένοι αριθμοί του Καμαρά

Ο Μαντί Καμαρά είναι παίκτης του ΠΑΟΚ και αναμένεται στη Θεσσαλονίκη στις 19 του μήνα, προκειμένου να υπογράψει το...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version