Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Εμπιστοσύνη στην πράξη από τον Γκαρσία

Την περασμένη σεζόν έπαιζε στην Κ-15, φέτος άρχισε στην Κ-17, αλλά στα τελευταία παιχνίδια ο Γιώργος Κούτσιας αξιοποιείται από τον Ουρουγουανό τεχνικό στην Κ-19.

Δεν είναι η πρώτη φορά, που ο Πάμπλο Γκαρσία τολμά και χρησιμοποιεί στην Κ-19 παίκτες, οι οποίοι ηλικιακά θεωρούνται «μεγάλοι», ακόμη και για την Κ-17.

Το κάνει φέτος με τον Γιώργο Κούτσια, το έκανε και πέρσι με τον Γιάννη Καράκουτη. Ο Κούτσιας συμμετείχε, στην αρχή της φετινής σεζόν, στα παιχνίδια της Κ-17 κόντρα στη Λαμία και την Ξάνθη, ωστόσο τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές πήρε… προαγωγή και χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια της Κ-19 κόντρα σε Αρη, ΑΕΚ και Αστέρα Τρίπολης (έπαιξε για λίγα λεπτά και την προπερασμένη Τετάρτη εναντίον της Μποέμιανς).

Γεννημένος στις 8 Φεβρουαρίου 2004, ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν με 26 γκολ σε δεκαεφτά παιχνίδια, αγωνιζόμενος κυρίως στη θέση του φορ. Ο Γκαρσία δείχνει να εμπιστεύεται στην πράξη τον νεαρό επιθετικό, δίνοντας του, από νωρίς στη σεζόν, ευκαιρίες συμμετοχής. Και αυτό αποδεικνύει πόσο πιστεύει στο ταλέντο του. Απομένει ο 15χρονος παίκτης, μέσω της δουλειάς του, να αποδειχθεί άξιος της εμπιστοσύνης του Ουρουγουανού προπονητή.

Πάντως, ο Κούτσιας εξακολουθεί να λογίζεται ως μέλος της Κ-17, με την οποία αναμένεται να έχει παρουσίες στη διάρκεια της περιόδου.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE απεργεί!

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΕΣΗΕΜΘ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΕΣΗΕΜ-Θ, σε συντονισμό με την ΠΟΕΣΥ...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version