Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Εχασε έδαφος στο Περιστέρι

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε κόντρα στον Ατρόμητο στο πρώτο ημίχρονο, αλλά έφυγε από το Περιστέρι με μόνο ένα βαθμό, δεχόμενος το γκολ της ισοφάρισης στο δεύτερο μέρος.

Στο 26΄ ο Κωνσταντέλιας έκανε την ασίστ στον Ολιβέιρα κι ο Πορτογάλος έστειλε την μπάλα στην εστία του Γιαννιώτη. Ο σκόρερ αρχικά υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ, αλλά το γκολ μέτρησε κανονικά, όπως κρίθηκε από το VAR. Οχτώ λεπτά αργότερα ο ΠΑΟΚ «άγγιξε» το δεύτερο γκολ, αλλά η προσπάθεια του Ράφα Σοάρες σταμάτησε στο αντίπαλο δοκάρι. Προς το τέλος του ημιχρόνου ο Ατρόμητος απείλησε με τον Φριντγιόνσον, που απέτυχε ν’ αξιοποιήσει την ευκαιρία, που του παρουσιάστηκε.

Οι γηπεδούχοι έφθασαν στην ισοφάριση στο 72΄ με την κεφαλιά του Κουέν, ο οποίος είχε μπει στο παιχνίδι ως αλλαγή επτά λεπτά νωρίτερα.

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Ντε Μποκ, Ερλινγμαρκ, Οικονομίδης (65΄ Κουέν), Φριντγιόνσον, Ροτάριου (85΄ Τζοβάρας), Κιάρτανσον (65΄ Τζαβίδας), Ρομπάιγ (65΄ Κλωναρίδης).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (76΄ Λύρατζης), Ινγκασον, Κουλιεράκης, Σοάρες, Σβαμπ (85΄ Ντάντας), Αουγκούστο, Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ (84΄ Μουργκ), Ολιβέιρα (76΄ Τόμας).

 

 


Τελευταία νέα

Δύο «αντίο» στον Παναιτωλικό

Παρελθόν θα αποτελέσουν από τον Παναιτωλικό οι Αλέξανδρος Μαλής και Άγγελος Τσιγγάρας, οι οποίοι δεν θα ανανεώσουν τα συμβόλαιά...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version