Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Δεν τα κατάφερε στην Άρτα ο ΠΑΟΚ

Για την 14η αγωνιστική της Α1 Χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ mαteco ταξίδεψε στην Άρτα, όπου και αντιμετώπισε το μεσημέρι του Σαββάτου 16 Μαρτίου, την τοπική Αναγέννηση, γνωρίζοντας την ήττα με 27-26.

Δυναμικά ξεκίνησε ο Δικέφαλος στο παιχνίδι, παίρνοντας το προβάδισμα στα πρώτα λεπτά, 2-4. Στη συνέχεια οι γηπεδούχες αντέδρασαν και έκαναν την ανατροπή, 6-5, με το παιχνίδι να ισορροπεί άμεσα, 8-8. Οι «ασπρόμαυρες» με 0-4 σερί πήραν και πάλι τα… ηνία του αγώνα, 8-12, κάνοντας στη συνέχεια διαχείριση του προβαδίσματος. Έτσι, ο ΠΑΟΚ mαteco πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενος στο σκορ με 13-16.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτριες του Δικεφάλου ξεκίνησαν και πάλι δυναμικά, αυξάνοντας το προβάδισμα, 14-19. Με σταθερά καλή εμφάνιση, οι «ασπρόμαυρες» πήραν σημαντικό προβάδισμα, 15-21. Σ’ εκείνο το σημείο, οι παίκτριες του Δικέφαλου με ολικό «μπλακ-άουτ» έδωσαν την δυνατότητα στις γηπεδούχες να ισοφαρίσουν το παιχνίδι, 21-21. Στη συνέχεια ο Δικέφαλος ανέκτησε και πάλι το προβάδισμα, 22-23, ωστόσο οι γηπεδούχες με 3-0 σερί έκαναν την ανατροπή, 25-23. Στο τελευταίο πεντάλεπτο ο ΠΑΟΚ mαteco μείωσε σε 25-24, ωστόσο η Άρτα έκανε το 26-24. Οι «ασπρόμαυρες» προσπάθησαν την ανατροπή, αλλά δεν τα κατάφεραν, γνωρίζοντας την ήττα με 27-26.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο του Δημήτρη Πελεκίδη, την Τετάρτη 20 Μαρτίου και ώρα 18:00, εντός έδρας, κόντρα στον ΟΦΝΙ, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Α1 Χάντμπολ γυναικών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Την ερχόμενη Τετάρτη για το νταμπλ κόντρα στην ΑΕΚ

Mετά το πρωτάθλημα, η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ φουλάρει και για το νταμπλ, έχοντας μπροστά της τον τελικό...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version