Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τους χούλιγκαν

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη από τη ρίψη της ναυτικής φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια αγώνα βόλεϊ στου Ρέντη, την ώρα που το Σάββατο απολογήθηκαν δεκάδες συλληφθέντες χούλιγκανς για την υπόθεση.

Αυτή τη φορά σε βίντεο ντοκουμέντο καταγράφεται η αντίδραση των συλληφθέντων, ενώ το θύμα βρίσκεται στο έδαφος.

Πώς άρχισαν τα επεισόδια

Στο νέο υλικό που είδε το φως της δημοσιότητας φαίνεται καρέ – καρέ ο αρχηγός, μέσα στο γήπεδο να δίνει το σύνθημα στον «ΟΜΛΕ» (ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος), τον μάνατζερ γνωστου τραγουδιστή της τραπ και εκείνος να δίνει σύνθημα σε άλλους ώστε να βγουν οι οργανωμένοι έξω και να μοιραστούν τα… πολεμοφόδια.

Ποιος έδωσε την εντολή να αρχίσουν τα επεισόδια

Ο επονομαζόμενος «κοντός», αποτελεί, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., τον ηγέτη της εγκληματικής οργάνωσης. Σύμφωνα με την προανάκριση έδωσε την εντολή για να αρχίσουν τα επεισόδια στα οποία μάλιστα συμμετείχε και ο ίδιος. Μάλιστα όπως προκύπτει από συνομιλίες που κατέγραψε ο κοριός της Αστυνομίας φέρεται να είναι εκείνος που οργάνωσε να φτάσουν τα όπλα στο Ρέντη, ενώ 2 εβδομάδες μετά την δολοφονική επίθεση στον Λυγγερίδη, κάποιοι έψαχναν να βρουν από εκείνον φωτοβολίδες για άλλον αγώνα.

Η δράση των ηγετικών στελεχών

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε προστατευόμενος μάρτυρας, τα ηγετικά στελέχη των οργανωμένων οπαδών εκμεταλλευόταν την θέση τους ώστε να πωλούν στους οργανωμένους οπαδούς εισιτήρια με… καπέλο, ενώ φέρεται να πουλούσαν ακόμη και απλά λευκά χαρτάκια ως εισιτήρια σε όποια τιμή ήθελαν. Μάλιστα όπως προσθέτει η ηγετική ομάδα πουλούσε προστασία και στις καντίνες που βρίσκονται έξω από το ΣΕΦ, ζητώντας από κάθε ιδιοκτήτη 50 ευρώ και σε περίπτωση αντίρρησης, τότε η ομάδα έλεγε στους «μικρότερους» να σπάσουν τους πάγκους.

Πηγη: ethnos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version