Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Χαραλάμπους: «Υπάρχει μια πολύ θετική αύρα στον ΠΑΟΚ»

Στην εκπομπή «Full Επίθεση» και στον ραδιοφωνικό σταθμό «City Of Primo» μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Ηλίας Χαραλάμπους.

Ο άλλοτε παίκτης του Δικεφάλου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Ράζβαν Λουτσέσκου αλλά και στις ακαδημίες των «ασπρόμαυρων».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ναι υπήρχε ένας οπαδός του ΠΑΟΚ που φορούσε μπλούζα του Ουντέζε, ο οποίος ήταν ωραίος παίκτης, αλλά δεν γινόταν να φεύγει στην Εθνική, γιατί ερχόταν μετά από ενάμιση μήνα (σ.σ. γέλια).

Είμαι χαρούμενος που είμαι δίπλα στην ομάδα και την παρακολουθώ και γενικά έχω να πω τα καλύτερα για όλους σε όλα τα επίπεδα. Στον τρόπο λειτουργίας, στην ατμόσφαιρα που υπάρχει στην ομάδα το οποίο είναι εξαιρετικό. Γίνεται εξαιρετική προετοιμασία.

Αγωνίστηκα τρία χρόνια στον ΠΑΟΚ και αναγκαστικά ο μικρός μου γιος έχει τρελαθεί με την ομάδα και τώρα στην Κύπρο έρχεται και στις προπονήσεις και στους αγώνες.

Υπάρχει μια πολύ θετική αύρα στον ΠΑΟΚ και αυτό είναι πολύ σημαντικό στην ομάδα και χωρίς να είμαι υπερβολικός, γιατί μπορώ να καταλάβω αν όλα πάνε καλά και αυτή την στιγμή όλα πάνε πολύ καλά στον ΠΑΟΚ. Τώρα είναι η ευκαιρία να διορθώσεις με ηρεμία κάποια πράγματα. Νομίζω γίνεται μια εξαιρετική προετοιμασία.

Το πιο σημαντικό είναι πως μέσα από τα φιλικά η ομάδα μπορεί να διατηρηθεί σε ένα καλό επίπεδο. Χρειάζονται αυτά τα παιχνίδια, γιατί είναι ότι καλύτερο να διατηρηθεί η ομάδα σε εγρήγορση.

Ο κύριος Λουτσέσκου προσπαθεί να διορθώσει ότι μπορεί να διορθώσει και ξέρει τι μπορεί να διορθώσει. Είναι ξεκάθαρος, στοχευμένος και ξέρει τι θέλει από τους παίκτες του. Από τα παιχνίδια που είδα είναι ξεκάθαρο το πλάνο που θέλει να περάσει στους ποδοσφαιριστές του.

Στην αρχή της χρονιάς όταν έγιναν αλλαγές στην ομάδα δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα και θέλει υπομονή. Ξέρω πως γενικά ο λαός μας δεν έχει υπομονή, αλλά η ομάδα βελτιώνεται. Όταν θες να επενδύσεις σε νέα παιδιά χρειάζεται υπομονή.

Είναι πολύ σημαντικό που ήξεραν ποιος είναι ο Λουτσέσκου και τον στήριξαν, γιατί πιστεύω αν δεν ήταν αυτός που είναι, θα είχε απομακρυνθεί. Βλέπω τεράστια βελτίωση στην ομάδα και στην διάρκεια της χρονιάς θα γίνει ακόμα καλύτερη πιστεύω.

Όταν έπαιζα εγώ τα πράγματα ήταν εντελώς διαφορετικά. Με τον ερχομό του Σαββίδη η ομάδα μεγάλωσε πολύ, έχει επενδύσει πάρα πολλά χρήματα και θα επενδύσει ακόμα περισσότερα για το νέο γήπεδο. Η δική μας εποχή ήταν πολύ δύσκολη, όμως ευτυχώς τα πράγματα άλλαξαν και αυτό το άξιζε ο ΠΑΟΚ και ο κόσμος του. Δεν είναι τυχαίο ότι κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Οι ακαδημίες είναι μια μεγάλη υπόθεση για τον ΠΑΟΚ. Βλέπετε πως η ομάδα πλέον έχει πολλούς παίκτες από τις ακαδημίες της και αυτό δεν είναι κάτι που έγινε από την μια μέρα στην άλλη, αλλά εδώ και χρόνια ο ΠΑΟΚ έχει ρίξει πολύ μεγάλο βάρος στις ακαδημίες του.

Αυτό που με στενοχωρεί πάρα πολύ στην Κύπρο είναι πως πήγαμε με τον Χρήστο Καρυπίδη, να δούμε ένα κυπριακό παιχνίδι, το Άρης Λεμεσού-Πάφος και στους 22 ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν, δεν ήταν ούτε ένας Κύπριος!

Ο ΠΑΟΚ στην Κύπρο μεγαλώνει. Ο κόσμος έκανε εκπληκτική ατμόσφαιρα και πιστεύω πως οι παίκτες ένιωσαν πως παίζουν εντός έδρας. Με την πρώτη ευκαιρία θα ανέβω στη Θεσσαλονίκη, όταν βολέψουν οι υποχρεώσεις, γιατί έχω σπίτι στη Θεσσαλονίκη».

 

 

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version