Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Home Ρεπορτάζ Αρχή στη σεζόν με τριάρα

Αρχή στη σεζόν με τριάρα

0
Γκορτεζιάνι

Με δύο διαφορετικές ενδεκάδες παρατάχθηκε ο ΠΑΟΚ στο φιλικό της Τούμπας κόντρα στο Βόλο, που έληξε με 3-1 υπέρ των γηπεδούχων.

Το σκορ άνοιξε τελικά στο 39′ από μια στημένη φάση. Ο Μπαριέντος εκτέλεσε το κόρνερ, ο Φαν Φέερ βρέθηκε ξεμαρκάριστος, και πηδώντας πιο ψηλά από όλους έκανε με κεφαλιά το 0-1. Ο Δικέφαλος απάντησε λίγα λεπτά αργότερα. Στο 44′, ο Ζίβκοβιτς βρήκε με κάθετη πάσα τον Γκορτεζιάνι, και ο τελευταίος με ωραίο σκαφτό πλασέ ισοφάρισε σε 1-1, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν δίχτυα στην πρώτη φάση του β΄ μέρους. Στο 47′, ο Τέιλορ βρήκε τον Εσίτι, και ο τελευταίος με ωραίο σουτ έκανε το 2-1.

Αποτελεσματικός ήταν κι ο Μιχαηλίδης στο 86′. Ο Μουργκ εκτέλεσε το κόρνερ από αριστερά, και ο Έλληνας αμυντικός με κεφαλιά έκανε το 3-1.

ΠΑΟΚ (α’ ημίχρονο):  Ζ. Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Μιχάι, Κρέσπο, Λύρατζης, Σβαμπ, Τσιγγάρας, Λάμπρου, Α. Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Γκορτεζιάνι.

ΠΑΟΚ (β’ ημίχρονο): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Μιχαηλίδης, Βαρέλα, Τέιλορ, Νινούα, Εσίτι, Βρακάς, Μουργκ, Ουάρντα, Κούτσιας.

Βόλος: Κλέιμαν (Παπαδόπουλος 30′, Μάτιτς 60′), Λεβέντ, Πουρίτα, Ρομέρο, Φεράρι, Γκρίλο, Τσοκάνης, Μπαριέντος (Λογαράς 78′), Μπαρτόλο (Φουρίκης 82′), Φαν Βέερτ, Βοϊτκόφσκι.

 

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version