Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Home Ρεπορτάζ Από εκεί που σταμάτησαν…

Από εκεί που σταμάτησαν…

0
νέοι Κ19

Η ομάδα Κ-19 του ΠΑΟΚ επέστρεψε ξανά σε δράση μετά από επτά (!) μήνες, νικώντας με 4-0 εκτός έδρας την αντίστοιχη ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης. Το πρωτάθλημα νέων θα ολοκληρωθεί με τα παιχνίδια του πρώτου γύρου και ο Δικέφαλος, που μετρά επτά νίκες σε ισάριθμα ματς, έχει να δώσει άλλα έξι ματς, με στόχο την πρωτιά και τη συμμετοχή στο Γιουθ Λιγκ της επόμενης σεζόν.

Ο Γκορτεζιάνι άνοιξε το σκορ στο 14΄ και ο ίδιος το… έκλεισε στο 88΄. Είχαν μεσολαβήσει τα γκολ των Γρόσδη (58΄) και Αβεντισιάν (61΄ με πέναλτι, που κέρδισε ο Σμυρλής).

Για τους νικητές έπαιξαν οι Μπαλωμένος, Αβεντισιάν, Τασιούρας (85’ Κιτσάκης), Παναγιώτου, Κουλιεράκης (85’ Μανωλιούδης), Γρόσδης, Σπυράκος (58’ Σμυρλής), Κουτεντάκης, Γκορντεζιάνι, Βρακάς (65’ Καραμπέρης) και Τσοπούρογλου (85’ Κουλούρης).

Στη βαθμολογία ο ΠΑΟΚ μοιράζεται την κορυφή με τον Ολυμπιακό (έχουν από 21 βαθμούς), αλλά ο Δικέφαλος έχει ένα παιχνίδι λιγότερο. Το ερχόμενο Σάββατο η ομάδα των Μαλεζά και Παπαβασιλείου θα υποδεχθεί τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Σουρωτή.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version