Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Ανεβασμένος κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ο ΠΑΟΚ

Για την 17η αγωνιστική της Α1 Μπάσκετ γυναικών, ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ υποδέχεται το Σάββατο 2 Μαρτίου και ώρα 13:00, στο PAOK Sports Arena, τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Δικέφαλος, προέρχεται από το νικηφόρο αποτέλεσμα μέσα στον Αθηναϊκό με 53-72, και πλέον θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις, συνοδεύοντας τα με καλά αποτελέσματα. Το σύνολο του Άγγελου Αγγελίδη βρίσκεται στην έβδομη θέση με 20 βαθμούς σε 14 παιχνίδια.

Απέναντί του, ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε με 91-94 από τη Νίκη Λευκάδας, και παρέμεινε στην όγδοη θέση με 19 βαθμούς σε 14 παιχνίδια.

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί μέσω του ΕΟΚ TV.

Για την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, ο προπονητής του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, Άγγελος Αγγελίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Ένα άκρως απαιτητικό παιχνίδι στην έδρα μας, κόντρα σ’ έναν δύσκολο αντίπαλο όπως είναι ο ΠΑΣ. Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε την καλή εμφάνιση από το προηγούμενο παιχνίδι, και να δείξουμε ακόμα περισσότερα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Το… τρελό ποσό που κοστολογεί τον Μανδά η Λάτσιο

Όλο και αυξάνονται οι «μνηστήρες» για τον Χρήστο Μανδά. Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Έλληνα τερματοφύλακα στις πρώτες του συμμετοχές με...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version