Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ανατροπή με βολίδα Σάστρε

Με δύο γκολ στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα, ο ΠΑΟΚ έκανε την ανατροπή και νίκησε τον Παναθηναϊκό με 2-1.

Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς αιφνιδίασε στην αρχή του αγώνα τους γηπεδούχους, ανοίγοντας το σκορ στο 6΄ με τον Παλάσιος. Οι γηπεδούχοι δεν έβρισκαν λύσεις απέναντι στην άμυνα του Παναθηναϊκού και μόνο στο 25΄ απείλησαν με την κεφαλιά του Τσόλακ, που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Μπρινιόλι. Δύο λεπτά αργότερα ο Πασχαλάκης έκανε σωτήρια για την εστία του επέμβαση στην κεφαλιά του Λούνγκβιστ.

Με την έναρξη του β΄ μέρους μπήκε στο παιχνίδι ο Μπίσεσβαρ, ο οποίος στο 59΄ βρέθηκε σε θέση βολής, σουτάροντας πάνω από την εστία του Μπρινιόλι. Ο ΠΑΟΚ έφθασε στην ισοφάριση στο 77΄, όταν ο Ζίβκοβιτς έκανε το γύρισμα από τα αριστερά κι ο Ινγκασον από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπρινιόλι.

Ο Ιταλός γκολκίπερ, όμως, δεν είχε απάντηση στο τρομερό σουτ του Σάστρε στο 88΄, όταν ο Ισπανός παραβίασε την αντίπαλη εστία, αφού πρώτα η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια (64΄ Σίντκλεϊ), Μιχαηλίδης, Ίνγκασον, Σάστρε, Κούρτιτς (82΄ Σβαμπ), Τσιγγάρας (64΄ Μιτρίτσα), Ντούγκλας, Ζίβκοβιτς, Μουργκ (46΄ Μπίσεσβαρ), Τσόλακ (64΄ Ακπομ).

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Σάντσες, Πέρεθ, Αλεξανδρόπουλος (69΄ Αγιούμπ), Λούντκβιστ (40΄ Βιτάλ), Αϊτόρ (80΄ Χατζηγιοβάνης), Παλάσιος (80΄ Καρλίτος), Ιωαννίδης (69΄ Γκατσίνοβιτς).

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version