Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Ακόμη μία επιτυχία για τα κορίτσια του ΠΑΟΚ!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Πανελλαδικό αναπτυξιακό τουρνουά ποδοσφαίρου γυναικών, το οποίο διοργάνωσε ο ΠΑΟΚ.

Το τουρνουά διεξήχθη στις 2 και 3 Ιανουαρίου και συμμετείχαν σε αυτό οι ομάδες ΠΑΟΚ Β’, Ολυμπιάδα Υμηττού Β’, Αναγέννηση Αλεξανδρούπολης και Αριστοτέλειο Κολλέγιο. Κοινός στόχος ήταν η ανάπτυξη του γυναικείου Ποδοσφαίρου και η κοινωνικοποίηση των νεαρών ποδοσφαιριστριών. Οι αθλήτριες των τεσσάρων ομάδων απόλαυσαν την χαρά του παιχνιδιού και αποκόμισαν πολύτιμες εμπειρίες.

Το τουρνουά παρακολούθησε μεταξύ άλλων και ο προπονητής Εθνικών ομάδων Κορασίδων – Νεανίδων, Γιώργος Παπακώστας, ο οποίος συνομίλησε μετά από τις αναμετρήσεις με τις παίκτριες των ομάδων. Ενώ την δεύτερη ημέρα έδωσε το παρών ο προπονητής της γυναικείας ομάδας Ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, Λευτέρης Κανάτας, ο οποίος βρήκε τον χρόνο να μιλήσει με τις νεαρές αθλήτριες του ΠΑΟΚ Β’.

Ο ΠΑΟΚ Β’ μπορεί να νικήθηκε από την ομάδα του Αριστοτέλειου Κολλεγίου στην πρεμιέρα, ωστόσο με δύο νίκες απέναντι στην Αναγέννηση Αλεξανδρούπολης και στην Ολυμπιάδα Υμηττού Β’, ήταν ο άτυπος νικητής του 1ου Πανελλήνιου αναπτυξιακού τουρνουά.

Ο Δικέφαλος το πρωί της Τρίτης 3 Ιανουαρίου αναμετρήθηκε με την Αναγέννηση Αλεξανδρούπολης και επικράτησε με 4-1 με τις Κάκογλου, Σπανού, Κωνσταντινίδου και Ντίνα, να βρίσκουν δίχτυα. Το μεσημέρι της ίδιας μέρας,  αναμετρήθηκε με την Ολυμπιάδα Υμηττού Β’ και νίκησε με 2-0, με τις Κάκογλου και Ντίνα να σκοράρουν. Την Δευτέρα 2 Ιανουαρίου, η Ολυμπιάδα Υμηττού Β’ και η Αναγέννηση Αλεξανδρούπολης διασταυρώσαν τα ξίφη τους, με την ομάδα από την Αθήνα να επικρατεί με 3-2.

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων απονεμήθηκαν μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες και στις ομάδες από ένα αναμνηστικό.

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version